Somijas pirts lietu ražotājs laiž tirdzniecībā jaunu produktu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai klienti varētu pilnībā izbaudītu pirts atmosfēru, Somijas pirts lietu ražotājs HARVIA uzsācis tvaika ģeneratoru HARVIA STEAM ražošanu.

Jaunais produkts paredzēts tvaika pirtīm. Atšķirībā no citām jau pieejamām iekārtam, šī ir ļoti vienkārši uzstādāma - nav nepieciešami papildus statņi vai citas konstrukcijas. Arī iekārtas ekspluatācija un apkope ir vienkārša, jo piekļuve maināmajām detaļām ir viegla un ērta.

Tvaika pirtis cilvēki ir lietojuši jau ilgi pirms mūsu ēras, tā ir relaksācija un prieks, ko jau sen baudījuši romieši un grieķi. Jau tūkstošiem gadu ir zināms, ka ūdenim un karstumam saskaroties, rodas tvaiks, kas rada pozitīvu ietekmi uz organismu. Mūsdienu tvaika pirtis apvieno šodienas tehnoloģiskās iespējas ar senām tradīcijām, bet pats svarīgākais ir process, kā tvaika pirts tiek lietota. Tvaika pirtī gaisa mitrums ir tuvu 100%, līdz ar to svīšana nerada ādas atdzišanu, jo sviedri šādā mitrumā praktiski nevar iztvaikot un dzesēt ādu. Ķermenis svīst intensīvāk un asinsrite kļūs vēl intensīvāka, radot lielāku slodzi sirdij. Tvaika pirts temperatūrai tikai nedaudz jāpārsniedz ķermeņa temperatūra (37°C), citādi tiek pārslogota sirds.

Tvaika pirts labākās īpašības: tā mazina stresu, uzlabo asinsriti, iztīra elpceļus, atjauno Jūsu ķermeni. Kombinējot pirti ar siltu dušu, var iegūt ļoti nomierinošu efektu, savukārt kombinējot ar aukstu dušu, var panākt atsvaidzinošu un enerģijas pārpilnu rezultātu.

Vēl būtisks aspekts ir tvaika pirts iedarbība uz elpošanas ceļiem. Palielinātā gaisa mitrumā arī elpošanas ceļu gļotādas tiek pastiprināti mitrinātas un ir spējīgas efektīvi uzņemt ārstnieciskas vielas, tiek veikta inhalācija. Tāpēc tvaika pirtī būtiska ir aromātisko eļļu vai zālīšu lietošana. HARVIA ir parūpējies arī par šo papildus ērtību – automātisku aromatizatora pievienošanos tvaikam, lai pirts baudījums būtu pilnīgs.

Jaunums ir arī vadības panelis HARVIA GRIFFIN STEAM, kura izvēlne ir izveidota ļoti vienkārša un lielajā ekrānā informācija ir viegli nolasāma. Svarīgs ir arī fakts, ka HARVIA vadības pultis ir vienāda dizaina gan pirtīm, gan saunām, gan arī jaunajām tvaika iekārtām, kas nodrošina vienādu stilu iekārtojot plašāku atpūtas kompleksu.

HARVIA tvaika ģeneratori, pirts krāsnis un pirts lietas pieejamas veikalā - salonā "SAUNA KATRAM" M.Nometņu 7, Rīgā, tālr.: 29233739. Veikals "Sauna Katram" paredzēts gan individuālajiem pirts būvētājiem, gan profesionāļiem, gan arī ikvienam pirtsmīlim. Šeit ir iespēja saņemt pieredzējušu meistaru un pirts ekspertu padomu un ieteikumus. Veikalā - salonā plašā izvēlē piedāvātas pirts krāsnis, pirts durvis un pirts apdares materiāli. Iespējams iegādāties arī pirts aksesuārus un pirts kosmētiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu