Masa uzvar Singapūras "Grand Prix" kvalifikācijā (13)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

F-1 pasaules čempionāta 15.posma - Singapūras "Grand Prix" izcīņas - kvalifikācijā sestdien uzvaru izcīnīja "Ferrari" komandas brazīliešu braucējs Felipe Masa.

Jau ziņots, ka Singapūras "Grand Prix" norisinās jaunizveidotā ielu trasē un šis būs pirmais nakts posms F-1 vēsturē, tāpēc piloti trasi veic spēcīgu prožektoru gaismā.

Labākajā mēģinājumā Masa apli veica minūtē un 44,801 sekundē, izcīnot savu piekto "pole position" šajā sezonā.

Otro vietu kvalifikācijā izcīnīja čempionāta kopvērtējuma līderis brits Lūiss Hamiltons no "McLaren-Mercedes" komandas, kas no Masas atpalika par 0,664 sekundēm, bet trešais paliks otrs "Ferrari" braucējs un pašreizējais pasaules čempions soms Kimi Raikonens, kurš Masam zaudēja 0,816 sekundes.

Singapūras "Grand Prix" izcīņa sāksies svētdien plkst.15.00 pēc Latvijas laika.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā četrus posmus līdz čempionāta noslēgumam pirmo vietu patlaban ieņem Hamiltons, kuram ir 78 punkti. Tikai par vienu punktu no viņa atpaliek Masa, bet trešajā vietā ar 64 punktiem patlaban atrodas polis Roberts Kubica no "BMW-Sauber" vienības. Ceturtajā vietā ar 57 punktiem ir Raikonens.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu