Par "Latvijas princesi 2009" kronēta Alise (288)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo svētdien (13.decembrī) LNT kanāla tiešraidē norisinājās svinīgā ceremonija, kuras laikā noskaidroja, kura no šova finālistēm uzvarēs. Par "Latvijas princesi 2009" kļuva basketboliste Alise Piterniece.

Finālā tikās divas šova dalībnieces - Sanita un Alise, meitenes, kuras vislabāk bija izturējušas visus šova "Latvijas princese 2009" pārbaudījumus un lieliski pierādījušas, ka var būt līdzcietīgas, draudzīgas, spēj par sevi pastāvēt un ir cienīgas nest "Latvijas princeses" kroni. Kura no viņām iegūs princeses kroni un 10 000 eiro, noteica tikai un vienīgi skatītāju balsojums. Par Alisi nobalsoja vairāk nekā 6000 cilvēku, bet par Sanitu - aptuveni 2000.

Pēc priecīgās vēsts paziņošanas Alise ar asarām acīs atzina, ka mums visiem kopā esot izdevies! Sanita teica, ka prot zaudēt ar cieņu, un izteica cerību, ka Alise kroni arī spēs valkāt ar cieņu.

Stāsts par mūsdienu princesi sākās šā gada jūlijā, kad LNT aicināja meitenes pieteikties dalībai šovā. Portālā draugiem.lv pieteikuma anketas aizpildīja vairāk nekā 1500 meiteņu, bet uz šova pirmo atlasi ieradās 700 meitenes, kuras ceļu uz Rīgu bija mērojušas gan no Liepājas, gan Preiļiem, lai pārliecinātu žūriju, ka ir princeses titula cienīgas un gatavas sākt dalību šovā. Bet tikai 20 meitenes pēc vairākām atlasēm saņēma iespēju sevi pierādīt. Dalību šovā sāka Juta Jemeļjanova, Veronika Debese, Nika Linde, Lelde Dreimane, Simona Kubasova, Ilze Mitre, Sanita Kubliņa, Sintija Lankovska, Elza Stirna, Olga Petrova, Aiga Bāliņa, Karīna Šmite, Diāna Skudra, Olga Jefimova, Zanda Jundze, Līga Deksne, Signe Millerei Alise Piterniece, Ieva Zariņa un Kristīne Videviča.

Komentāri (288)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu