"Deadly French" mini tūre jau šovakar

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Dirty Deal Cafe" sadarbībā ar "Francijas Kultūras centru" un "Nonsense Events" organizē "Deadly French" minītūri! 17.decembrī, Rīgā, un 18.decembrī, Liepājā, norisināsies šī gada pēdējās franču jaunās un nežēlīgās elektroniskās deju mūzikas pasākumu sērijas "Deady French" naktis, informē Kristaps Puķītis, "Dirty Deal Cafe" pārstāvis.

Nedēļas nogalē Rīgā un Liepājā skanēs franču elektroniskā mūzika

17.decembrī franču elektroniskā mūzika skanēs Rīgā, "Dirty Deal Cafe", bet 18.decembrī šīs notis būs dzirdamas Liepāja, promenādes galā esošajā noliktavas angārā.

Pasākumu galvenie viesi būs new rave, elektro trash stilā spēlējošais duets no Tulūzas - "Suicide Club".

"Deady French" ir pasākumu sērija, ko jau vairākus gadus ar Francijas Kultūras centra atbalstu organizē neatkarīgā iniciatīva "Dirty Deal". 2010. gadā fokuss tika liks uz franču new rave, trash elektro, elektro metāla mūzikas stiliem.

Šajā gadā ir notikuši trīs šīs sērijas pasākumi, un Rīgā ir viesojušies tādi mūziķi kā "IKKI", "Fffrrreeeq", "QG", "Peter Digital Orchestra" un citi.

Programma

17.decembris, plkst. 22, Rīga, Dirty Deal Cafe, Maskavas 12, k2, Spīķeri.

18.decembris, plkst. 21, Liepāja, promenādes galā esošais noliktavas angārs - Vecā Ostmala 55.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu