Mūzikls "Thriller Live" Rīgā (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Maikla Džeksona daiļradei veltītais mūzikls "Thriller Live", kas jau šovakar (12.dec.) pirmo un vienīgo reizi būs skatāms arī Latvijā, izvirzīts prestižajai Lielbritānijas teātra balvai "Whatsonstage".

"Thriller Live" pretendē uz uzvaru divās nominācijās - "Labākais jaunais mūzikls" un "Labākā horeogrāfija". "Whatsonstage" teātra balva ir viens no nozīmīgākajiem šāda veida apbalvojumiem Lielbritānijā, un tās uzvarētājus nosaka teātru apmeklētāju balsojums.

12.decembrī arī Latvijas skatītājiem būs iespējams novērtēt milzu popularitāti iekarojušo mūziklu, kurā iesaistīti vairāk nekā 30 dziedātāji un dejotāji. "Thriller Live" lepojas ar ļoti spēcīgu aktieru sastāvu. Latvijā redzēsim gan Britu mūzikas balvas laureāti un Grammy balvas nominanti Denīzi Pīrsoni, gan 14 un 12 gadus vecos dziedātājus no Ņujorkas - Zakkeusu L Denvidi un Kailu Parksu, kas iepriekš uzstājušies Brodvejas šovos, gan pat vienu no talantu šova "American Idol" dalībniekiem - Gideonu Makinliju.

"Thriller Live" režisors ir Gerijs Loids, kas līdz šim sadarbojies ar tādām zvaigznēm kā Robijs Viljamss, Vils Jangs, Dženifera Hadsone, Atomic Kitten, Blue, Westlife un citām, bet horeogrāfs - Lavelle Smits Juniors, kas ieguvis 5 MTV balvas par labāko horeogrāfiju Maikla Džeksona, Dženetas Džeksones, Bejonsē Noulzas un grupas En Vogue dziesmu videoklipiem.

Vairāk nekā 2 stundas ilgās izrādes laikā skatītāji varēs izsekot popmūzikas karaļa muzikālajai karjerai, sākot ar mazā Maikla darbību grupā "Jackson 5" un beidzot ar viņa solokarjeras augstākajām virsotnēm, un, protams, dzirdēt vispopulārākās dziedātāja kompozīcijas - tādas kā I Want You Back, I''ll Be There, Bad, Rock With You, Beat It, Billie Jean, Earth Song, Thriller un daudzas citas.

Biļetes uz Vestendas mūziklu "Thriller Live" iespējams iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu