PussyCat Dolls izdod jaunu albumu (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 29.septembra Latvijā pieejams "Universal Music" izdotais amerikāņu popgrupas "PussyCat Dolls" otrais studijas albums "Doll Domination".

Albumā iekļauto 16 dziesmu autori ir tādi pazīstami mūziķi kā Timbaland, Rodney "Darkchild" Jerkins, Polow da Don, Kara DioGuardi, Lady GaGa, Ne-Yo un citi. Vairāku dziesmu līdzautore ir arī 30 gadus vecā filipīniešu, havajiešu un krievu izcelsmes grupas soliste Nikola Šerzingere.

Albumā kā viesmākslinieki dzirdami Snoop Dogg, R.Kelly un Misija Eliota, kura repo jaunākajā singlā "Whatcha Think About That". Tajā izmantots fragments no Džeinas Birkinas dziesmas "Je m''appelle Jane".

Albuma "Deluxe Edition" versijā iekļautas piecas iepriekš nedzirdētas grupas dalībnieču solodziesmas, kuras izpilda ne tikai Nikola Šerzingere, bet arī Džesika Suta, Melodija Torntona, Kimberlija Vaijata un Ešlija Robertsa.

Jau pašlaik albumu "Doll Domination" pilnā garumā iespējams noklausīties "PussyCat Dolls" oficiālajā "MySpace" profilā www.myspace.com/PussycatDolls.

"PussyCat Dolls" radās 1995.gadā kā deju grupa. Grupas pirmsākumi meklējami aktrises Kristīnas Aplgeitas garāžā, kur viņa un horeogrāfe Robina Antina uzaicināja uzdejot pāris draudzenes. Pavisam drīz meiteņu uzstāšanās Džonijam Depam piederošajā klubā "Viper Room" Sunset bulvārī kļuva par pieprasītāko ballīti Holivudā. Nereti meitenēm pievienojās Gvena Stefani, Kristīna Agilera un citas zvaigznes, lai bez maksas uzstātos savam pašu priekam. Vairāk nekā desmit gadu laikā "PussyCat Dolls" kļuvis par komerciāli veiksmīgu daudznozaru zīmolu. Šā gada martā grupu pameta oriģinālā sastāva dalībniece Karmīte Bašara.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu