ak69 16. korpusā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

26.septembrī grupa "ak69" karsēs Dinamo Rīga fanu klubu – 16. korpusā, pēc Vitjaz Čehova un Dinamo Rīga spēles no Vitjaz ledus pils, kura tiks translēta tiešraidē uz kluba TV ekrāniem

Ar iepriekšējo radio singlu "Tik vien" grupa prezentēja savu jauno muzikālo virzību, kā rezultātā aptuveni pirms diviem mēnešiem radusies dziesma "Tagad, Te un Tūlīt", kura iemieso enerģiju un aicina ar pozitīvismu skatīties nākotnē.

""Tagad, Te un Tūlīt" ir par neatlaidību, kas nepieciešama mērķa sasniegšanai, un arī par to, ka blakus ir vajadzīgs kāds, kurš līdz šim mērķim palīdz nokļūt," par dziesmu stāsta grupas līderis, dziesmas vārdu autors Oskars Mustermanis.

Iepriekšējais ak69 singls "Tik vien" pakāpās līdz 1. pozīcijai Latvijas Airplay topā un bija sastopams gandrīz visu lielāko reģionālo radiostaciju topu augšgalos. Starp iepriekšējiem rokgrupas ak69 singliem sastopami arī Ziemassvētku singls "Mandarīns", sadarbībā ar R.Gobziņu tapusī "Par Janu", dziesmas "Meli" un "Draugs".

Ieeja bez maksas

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu