Suzuki parāda simpātisko Regīnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tokijas auto šovā kompānija Suzuki prezentējusi visai jocīga, bet tai pašā laikā simpātiska nākotnes auto konceptu.

Dēvēts par Regīnu (Regina), tas ir mazās klases auto, kas sver tikai 730 kilogramus un kura dizainā var saskatīt šo to no multfilmas Vāģi, šo to no franču neglītā pīlēna Citroen 2CV un šo to arī no mīklainā noziedznieka Fantomasa izmantotā Citroen DS, ko daudzi eksperti savulaik dēvējuši par visu laiku skaistāko auto.

Par to, protams, var strīdēties un, protams, kāds šajā konceptauto saskatīs vēl kādas līdzības, taču nevar noliegt, ka mazais Suzuki ir izdevies glīts. Piedevām tas ir ne tikai izskatīgs, bet arī videi draudzīgs. Pēc Autocar informācijas Regina ir apgādāts ar 800 kubikcentimetru benzīna turbomotoru, kura CO2 izmešu līmenis ir tikai 70 g/km, bet vidējais patēriņš japāņu mērvienībās ir 32 km/l. Mums ierastajos litros uz 100 kilometriem tie būs nedaudz vairāk kā 3 litri.

Pēc pieticīgās medijiem domātās informācijas var noprast, ka šis auto iemieso Suzuki vīziju par nākamās paaudzes globālo mazās klases auto. Tas savukārt nozīmē, ka pēc izstrādes pabeigšanas šāds auto varētu nonākt arī līdz mums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu