Iegūsti konkurētspējīgu specialitāti IT jomā! Nāc uz bezmaksas nodarbību!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iegūstiet konkurētspējīgu specialitāti IT jomā darbam Latvijā un ārzemēs. Sāciet ar bezmaksas nodarbību.

Uzziņai: Nesen Centrālā statistikas pārvalde paziņoja, ka vienīgā joma, kurā turpina augt algas, ir IT. Laikā, kad vidējā bruto alga Latvijā ir 456 lati, IT speciālisti saņem jau 781 latu.

Jūs plānojat braukt uz ārzemēm, bet nevēlaties strādāt zemu kvalificētu darbu? Vai vēlaties mainīt darbības jomu uz perspektīvāku Latvijā? Starptautiskais mācību centrs New Horizons – pasaules līderis IT mācību jomā piedāvā jums vienreizēju iespēju, kā tikai divu mēnešu laikā iegūt visā pasaulē pieprasītu specialitāti IT jomā.

Mūsu piedāvājums ir orientēts uz cilvēkiem, kuriem nav augstākās izglītības IT jomā. Lai sāktu mācīties, ir nepieciešamas tikai trīs lietas - "tehniskā" domāšana, interese par datoriem un angļu valodas zināšanas vismaz vidējā līmenī.

Jums būs nepieciešami tikai divi mēneši, lai izietu sagatavošanos un saņemtu visā pasaulē pazīstamu sertifikātu Microsoft - MCITP: Enterprise Support Technician, kurš kļūs par pirmo soli jūsu IT karjerā Latvijā vai ārzemēs. Bet sistēmu administratora sertifikāciju MCSA (Microsoft Certified Systems Administrator) jūs varat saņemt 4 mēnešu laikā.

Visā pasaulē MCITP ir atzīts augstā līmenī. Bet viena no galvenajām mūsu cilvēku problēmām - rietumos atzītu kvalifikāciju neesamība, bez kurām ir sarežģīti pretendēt uz labiem "ofisa" amatiem, jo Latvijas universitāšu diplomi ir maz pazīstami Rietumu darba devējam.

Pēc mācību beigšanas jūs varēsiet strādāt atbalsta dienestā, administrēt nelielus tīklus, vārdu sakot - būsiet lietderīgs cilvēks jebkurā ofisā.

METODIKA UN APMĀCĪBU MAKSA

New Horizons pieredzei uzticas simtiem tūkstošu cilvēku visā pasaulē. Tā īpašā metodika ļauj mācīties rekordīsā laikā, turklāt apgūstot plašu zināšanu apjomu. Mācības notiek ērtā formā - jūs paši izvēlaties laiku individuālajām sesijām ar mentoru un varat mācīties savas uztveres ātrumā.

MCITP mācību maksa: EST - tikai 490 lati, bet MCSA - 948 lati. Cenā ietilpst ne tikai nodarbības, bet arī grāmatas un eksāmeni starptautiskā sertifikāta saņemšanai. Iegūstot šo sertifikāciju, jūs varēsiet turpmāk saņemt pie mums arī augstāka līmeņa Microsoft sertifikācijas, piemēram, sistēmu administrators (MCSA vai MCITP: Server administrator) un sistēmu inženieris (MCSE).

AICINĀM UZ BEZMAKSAS NODARBĪBU!

Mēs saprotam, ka ir grūti uzreiz pieņemt lēmumu, tāpēc aicinām uz bezmaksas nodarbību, kuras laikā jūs iepazīsieties ar mūsu centru, novērtēsiet metodiku, saņemsiet mentora konsultāciju, Gala rezultātā varēsiet pārdomāti pieņemt lēmumu. Aizpildīt pieteikuma formu varat šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu