Izdots norvēģu rakstnieka Ērlenna Lū darbs bērniem (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība "Liels un mazs" izdevusi norvēģu rakstnieka Ērlenna Lū (Erlend Loe) darbu bērniem "Kurts četrās grāmatās", informēja izdevniecības pārstāve Zane Jauja.

Darbs apvieno četras grāmatas "Zivs", "Kurts kļūst neciešams", "Kurt, quo vadis?" un "Kurts šmorē, lai atpūtinātu galvu". Visas grāmatas stāsta par vieniem un tiem pašiem varoņiem - autokrāvēja šoferi Kurtu un viņa ģimeni.

Grāmatas no norvēģu valodas tulkojusi Jolanta Pētersone, bet ilustrējis Kims Jiortijs. Darba tapšanu atbalstījis norvēģu literatūras fonds "Norla" un Latvijas Valsts kultūrkapitāla fonds.

"Kurts četrās grāmatās"
"Kurts četrās grāmatās" Foto: publicitātes

Grāmatu sestdien, 12.decembrī, bez tirdzniecības uzcenojuma būs iespējams iegādāties iniciatīvas "Lielie bērnu slimnīcai" un Berga Bazāra biedrības rīkotajā labdarības pasākumā, kurā tiks vākti līdzekļi Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai.

Tāpat tuvākajā laikā interneta vietnē "www.youtube.com" un citur gaidāmi izdevniecībā sagatavotie "Kurta" videolasījumu ieraksti.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu