Ar īpašu pēcpusdienu tiek atklāta seriāla «Viņas melo labāk» ceturtā sezona

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2.maija pēcpusdienā nelielā kafijas pauzē tikās seriāla «Viņas melo labāk» aktieri, kā arī seriāla radošā komanda, lai prezentētu seriāla ceturto sezonu.

Aicinātajiem viesiem bija iespēja satikt visus iemīļotos seriāla aktierus, kuri ikvienu priecē jau veselas trīs sezonas, kā arī iepazīties ar aktieriem un viņu atveidotajiem seriāla jaunajiem tēliem, kuri ar savu klātbūtni priecēs skatītājus ceturtajā sezonā.

Ielūkojoties ceturtās sezonas notikumu virknē, gan paši aktieri, gan viesi atzina, ka nevienam pie televizoru ekrāniem nebūs garlaicīgi.

Aktieru sastāvam pievienosies Normunds Laizāns, Gints Andžāns, Ieva Florence, kā arī visu iemīļotā aktrise Agnese Zeltiņa, viņu tēli vēl vairāk samudžinās jau iepazīto varoņu attiecības.

Saulainajā seriālam veltītajā pēcpusdienā aktieri dalījās pārdomās par seriālu, saviem tēliem, vilka paralēles paši ar sevi.

Tāpat viesiem bija iespēja piedalīties konkursā, kura rezultātā zinošākais seriāla «Viņas melo labāk» skatītājs saņēma pārsteiguma balvu.

Beidzoties oficiālajai daļai, viesi nesteidza pamest viesnīcas «Gutenbergs» terasi, bet uzkavējās, lai baudītu gan atspirdzinošus dzērienus, gan dažādas uzkodas un skaistos Rīgas skatus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu