Vanesa Meja cer aplūkot Vecrīgu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia/Kowarisuki

Slavenā vijolniece Vanesa Meja (Vanessa Mae) Rīgā ieradusies divas dienas pirms sava koncerta, tādēļ brīvo laiku māksliniece iecerējusi pavadīt, dodoties pastaigā pa Vecrīgu, lai apmeklētu Ziemassvētku tirdziņu un apskatītu pilsētu, informē "Makroconcert Latvija" sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Rutkovska.

Pasaulslavenās vijolnieces koncerts hallē "Arēna Rīga" notiks 17.decembrī, taču viņa ar lidmašīnas reisu no Sanktpēterburgas ieradusies Latvijā jau vakar.

Divas brīvās dienas Meja Rīgā pavadīs galvenokārt atpūšoties un gatavojoties koncertam. Kopā ar mūziķi ieradušies ne vien viņas menedžmenta pārstāvji, bet arī sunītis. Pavadošā grupa Rīgā ieradīsies dienu pirms koncerta, stāstīja Rutkovska.

Koncerta dienā "Arēna Rīga" Mejas rīcībā tiks nodotas divas komfortablas ģērbtuves. Vijolnieces prasību sarakstā noteikts, ka abām tām jābūt labi apgaismotām un mājīgi iekārtotām, turklāt katrā jāatrodas kompaktdisku atskaņotājam un nošu pultij. Jau no plkst.12 uz halles skatuves jābūt 22 grādu temperatūrai, kas nodrošina vislabāko vijoles skanējumu.

Kā ziņots, koncertā Rīgā Meja uzstāsies, prezentējot savu jaunāko programmu ar nosaukumu "Maģiskā vijole", kurā iekļautas gan mūziķes jaunākās kompozīcijas, gan publikas iemīļotākie skaņdarbi no agrāk izdotajiem albumiem.

Iepriekš slavenā vijolniece Latvijā viesojās pirms trim gadiem, pulcējot vairākus tūkstošus skatītāju.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz gaidāmo koncertu var iegādāties visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu