Pixies filma DVD (video) (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dokumentālā filma "loudQUIETloud" par grupu Pixies drīzumā tiks izdota DVD formātā.

Filma "loudQUIETloud" iemūžinājusi grupas 2004. gada atkalapvienošanās tūri. Tās pirmizrāde notika 22. augustā Edinburgas Starptautiskajā filmu festivālā.

Pirms kāda laika pats Pixies solists Frenks Bleks (Frank Black) nosaucis dokumentālās lentes veidotājus Stīvenu Kantoru (Steven Cantor) un Metjū Galkinu (Matthew Galkin) par naiviem.

Bleks paziņojis, ka grupa nav apmierināta ar abu filmu meistaru radīto dokumentālo koncerttūres filmu.

Sarunā ar "The Guardian" Bleks sacījis, ka abi režisori esot "naivi, gluži kā lielākā cilvēku daļa, kas nesaprot, kā jūtas rokmūziķi tūrē".

Bleks komentē: "Viņi klauvēja katru rītu pie mūsu viesnīcas durvīm, teikdami: "Nu, ko jūs šodien darīsiet? O! Vai jūs iesiet pirkt kādu saldējumu?" - acīmredzot viņi bija iedomājušies, ka mēs uzvedīsimies kā 60. gadu TV grupa "The Monkees" - vienmēr gatavi uz jaunām nerātnībām vai tamlīdzīgi. Bet mēs esam garlaicīgi, saprotiet?"

Bleks piebildis, ka viņam nav nekas pret pašiem cilvēkiem, taču viņš apstiprināja, ka basģitāristei Kimai Dīlai (Kim Deal) bijis jālūdz režisoriem izņemt no filmas dažas epizodes.

"Filmā viņa izskatījās tā, it kā vispār nebūtu ar mums kopā, malkoja savu aliņu un bez apstājas smēķēja cigaretes," Bleks turpināja. "Tas izskatījās tā, it kā mēs būtu viņu izvilkuši no kādas patversmes."

DVD (skat. video), kas iznāks 6. novembrī, iemūžinātas vairākas klasiskas grupas dziesmas, to skaitā "Where Is My Mind", "Gouge Away" un "Hey".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu