Timma nosaukts par labāko Latvijas basketbolistu Vienotajā līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jānis Timma no Sanktpēterburgas «Zeņit» komandas otro gadu pēc kārtas nosaukts par labāko Latvijas basketbolistu VTB Vienotās līgas turnīrā, informē sacensību rīkotāji.

Timma šosezon kopā ar vēl vienu latvieti Kasparu Bērziņu pārstāv vienu no Krievijas vadošajām komandām «Zeņit».

Šajā sezonā Timma regulārajā čempionātā aizvadīja 29 mačus, kuru laikā caurmērā iemeta 13,6 punktus, izcīnīja 4,6 atlēkušās bumbas un veica 2,3 rezultatīvas piespēles, vidēji tiekot pie 15,6 efektivitātes punktiem. Tas viņam ļāvis nopelnīt labākā Latvijas basketbolista godu.

«Esmu ļoti priecīgs saņemt šo balvu. Šādu titulu nav viegli saņemt, jo līgā ir tādi spēlētāji kā Kaspars Bērziņš un Rolands Freimanis, kā arī «VEF Rīga» vienība, kur spēlē vairāki talantīgi basketbolisti. Šī balva man dod papildu motivāciju,» pēc balvas saņemšanas sacīja Timma.

Timma labākā Latvijas spēlētāja balvu šajā līgā izpelnījies otro gadu pēc kārtas, bet iepriekš šādu atzinību izpelnījušies arī Jānis Blūms un Kristaps Janičenoks.

«Zeņit» komanda kopā ar Timmu un Bērziņu sekmīgi sākusi VTB Vienotās līgas izslēgšanas turnīru, kura pirmajā mačā svētdien ar 95:91 pārspēja Saratovas «Avtodor», sērijā līdz trīs uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Kā zināms, «VEF Rīga» komanda Vienotās līgas izslēgšanas turnīram nekvalificējās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu