Paramore «Riot!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušogad tā arī nesaņēmos uzrakstīt amerikāņu poppankgrupas Paramore albuma «Riot!» recenziju, kaut arī uzskatu to par mazāko ļaunumu, kas piemeklējis amerikāņu «meinstrīma» rokmūziku šajā desmitgadē, taču ir pilnīgi skaidrs, ka ar vai bez Paramore, spoža karjera mūzikas biznesā tuvākajā laikā gaidāma grupas 19 gadus vecajai simpātiskajai rudmatei - solistei Heilijai Viljamsai (Hayley Williams).

Paramore "Riot!"

(Fueled by Ramen)

8/12

Jau pagājušogad presē izskanēja spekulācijas par iespējamo grupas pajukšanu. Tas, protams, bija saistīts ar faktu, ka mediji vairāk fokusējas tieši uz Viljamsu, mazāk uzmanības pievēršot pārējiem grupas dalībniekiem.

Paramore "Riot!"
Paramore "Riot!" Foto: Publicitātes foto

Grupas ģitārists Džošs Farro (Josh Farro) izteicies: "Mēs esam komanda. Mēs esam grupa. Tā nav tikai Heilija - tā nav viņas grupa. Tas, ka viņa ir galvenā soliste, nenozīmē, ka viņa ir vienīgā iesaistītā persona."

Muzikāli "Paramore" spēlē visai tradicionālu poppanku Avrilas Lavinjas garā, taču platē ir atrodami vairāki tiešām simpātiski poproka hiti - gan "Misery Business", gan "Crushcrushcrush", gan šobrīd mūzikas topos veiksmīgi startējušais pēdējais grupas singls "That"s What You Get" (skat. video). Pēdējo no tiem, uztrāpot reizēm MTV kanālā, pat pagriežu mazliet skaļāk ... laikam pie vainas modes stila kanoniem atbilstoši saskaņotais oranžais mikrofons un rudie mati...

"Riot!" ir grupas otrais studijas albums un seko debijai "All We Know Is Falling" (2005). To producējis Deivids Bendets (David Bendeth), kas strādājis ar "Killswitch Engage", "Making April" u.c.

Šai grupai (ar Heiliju sastāvā, protams) ir visas iespējas, lai kļūtu par vienu šās desmitgades spilgtākajiem poproka zīmoliem.

Izdošanas datums: 17.07.2007.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu