"Blink 182" bundzinieks cietis aviokatastrofā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Blink 182" bundzinieks Traviss Bārkers (Travis Barker) sestdien guva nopietnus ievainojumus lidmašīnas katastrofā.

Privātā lidmašīna "Learjet" mēģināja pacelties Kolumbijā, Dienvidkarolīnā, lai dotos uz Kaliforniju, bet noskrēja no skrejceļa, ietriecās nožogojumā un aizdegās. Avārijā izdzīvoja tikai Traviss Bārkers un dīdžejs Adams Goldsteins (DJ Adam Goldstein), kura skatuves vārds ir DJ AM. Arī viņš guva smagas traumas.

Divi apkalpes locekļi un divi pasažieri, arī Bārkera personīgais asistents Kriss Beikers, gāja bojā. Traviss Bārkers kritiskā stāvoklī ar otrās un trešās pakāpes ķermeņa apdegumiem tika nogādāts tuvākajā apdegumu centrā. Viņa dzīvībai briesmas vairs nedraud. Eksperti pieļauj, ka katastrofu izraisīja riepas plīsums.

Pēc tam, kad 2005. gadā grupa Blink 182 paziņoja par pārtraukumu savā darbībā, Bārkers kļuva par atzītu remiksu veidotāju (Flo Rida un Soulja Boy) un sesiju bundzinieku. 7. septembrī viņš spēlēja bungas grupā, kas pavadīja visu dziedātāju uzstāšanos MTV Video mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā. Dienu pirms lidmašīnas avārijas Bārkers un DJ AM sniedza koncertu kopā ar grupas Jane’s Addiction līderi Periju Farelu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu