Trešdien: Vai skaistums ir nevīstošs? (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piecdesmitgadīgā biznesa lēdija Natālija uztaisīja sejas ādas savilkšanu, bet uzblīdušās sejas dzīšanas periodu pavadīja Grieķijā. Plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis stāsta, ka dibens kā Dženiferai Lopesai maksā vien 2000 latu! Lauku puisis Anrijs atzīst, ka labprāt ienirtu Pamelas Andersones silikona krūtīs!

Elegantā uzņēmēja Natālija operācijas veikusi divreiz – savilkusi sejas ādu, kā arī pacēlusi noslīdējušos plakstiņus. Uz kardinālajām jaunības atgūšanas metodēm viņa parakstījusies, jo 47 gadu vecumā kādā rītā pamodusies un sapratusi, ka vairs nepatīk pati sev. Viņa atklāj, ka operācijas izmaksājušas 1000 Ls, taču, tā kā dzīvo viena pati, nebija nekādu šķēršļu liegt sev šo prieku.

Natālija atklāj, ka arī vairums viņas draudzeņu veic plastiskās operācijas. Gadoties pat tā, ka visas sanāk kopā un pārrunā, kas kurai nogriezts, noņemts, pievilkts, ielikts...

Gudrā sieviete uzskata, ka vīrieši esot kā tauriņi, kas metas uz uguni – daiļām jo daiļām sievietēm.

Plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis atklāj, ka šādas operācijas jau sen vairs nav nekas ekskluzīvs! Viņš stāsta, ka topa pirmās vietas aizņem krūšu uzlabošana, sejas ādas savilkšana un tauku atsūkšana, savukārt vīrieši iecienījuši „remontēt” degunus un ausis.

Viņš stāsta, ka augumu modes tendences gan mainoties, taču esot gadsimtiem ilgi pārbaudītas klasiskas vērtības (kādas – to skatieties šovakar TV5!).

Studente Linda pati sev ļoti patīk, tāpēc neredz iemeslu ķirurģiski vērsties pret to, ko Dievs devis. Viņasprāt, deguns ar kūkumu neesot nekas traģisks, turklāt nekad jau nebūs tā, ka patiks visiem vīriešiem! Linda stāsta, ka pelēkās peles gan dzīvē, gan pie vīriešiem varot panākt tieši to pašu, ko mākslīgi izskaistinātās beibes, proti, peles visu panāks ar prātu, nevis smukumu!

Skolnieks Anrijs uzskata, ka sieviete visus defektus varot nomaskēt ar „špakteļa kārtu”, neesot vajadzības gulties zem skalpeļa. Viņš domā, ka diez vai cilvēks, kurš ticis pie skaista deguna kroplā snuķa vietā, kļūst laimīgāks, jo... vairumam taču ilgi jo ilgi par pasākumu nākas atdot kredītu!

Tiekamies Dāvida bēniņos pl. 22.00 TV5!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu