Goran Gora un Evija Smagare Studentu klubā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 9.decembrī, plkst.20 (ieeja no 19:00) LMA Studentu kluba akustisko koncertu sērijas ietvaros uzstāsies Goran Gora ar saviem domubiedriem.

Koncerts iecerēts kā jau dzirdēto dziesmu jaunatklāto versiju atskaņošanas vakars - gandrīz katrai no iepriekš izpildītajām dziesmām radīts jauns skanējums, kas ir interesanti gan pašiem mūziķiem, gan klausītājiem.

Koncertā skanēs arī vairākas dziesmas no topošā studijas albuma "Mystyrys Yrs".

Tomēr 9.decembra vakars Studentu klubā nesīs vēl kādu patīkamu pārsteigumu - koncerta īpašā viesa statusā pirms Goran Gora uzstāsies jaunā un talantīgā dziesminiece Evija Smagare.

Evija ir 17 gadus jauna dziedātāja un dziesmu autore no Daugavpils. Dzied jau no agras bērnības līdz pat šodienai. Savas muzikālās darbības laikā Evija ir piedalījusies vairākos konkursos un festivālos. Pašlaik Evija ir pazīstama ar savu otro singlu "Monday’s Song", kas atrodas dažādu Latvijas radiostaciju topos.

Miera mūzikas vakaru vēl īpašāku darīs fakts, ka ieejas maksa koncertā būs tikai 1,00 Ls, savukārt Studentu kluba jaunumu abonentiem (skatīt Studentu kluba mājas lapu) - bez maksas.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu