Bainums atgriežas laukumā; ''Lakers'' pārspēj "Wizards"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Losandželosas "Lakers'' sastāvā pēc savainojuma sadziedēšanas atgriezās centra spēlētājs Endrū Bainums, palīdzot izbraukumā ar 103:89 pārspēt Vašingtonas "Wizards".

23 gadus vecais centrs ceļgala traumas dēļ šosezon vēl nebija spēlējis.

Bainums 17 minūšu laikā guva septiņus punktus, izcīnīja četras bumbas zem groziem, kā arī bloķēja divus pretinieku metienus.

Rezultatīvākais viesiem ar 24 punktiem bija Kobe Braients, bet Lamars Odoms pievienoja 18 punktus un 10 atlēkušās bumbas.

Zaudētājiem ar 21 punktu izcēlās Niks Jangs.

Šajā mačā "Lakers'' pārliecinoši uzvarēja otro un trešo ceturtdaļu ar attiecīgi 35:22 un 35:24, tādējādi nodrošinot izšķirīgo pārsvaru un sagādājot "Wizards" piekto zaudējumu pēc kārtas.

NBA Rietumu konferencē "Lakers'' ar 18 uzvarām un 7 zaudējumiem šobrīd ieņem 3. pozīciju, bet Vašingtonas klubs ar sešiem panākumiem 23 spēlēs ierindojas 14. vietā austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu