Džilindžers "ķeras" pie princešu stāstiem (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA foto

No 19. decembra Dailes teātra Mazajā zālē būs skatāma muzikāla pasaka visai ģimenei "Princešu stāsts", ko iestudē režisors Dž.Dž.Džilindžers.

Uz muzikālo pasaku visai ģimenei „Princešu stāsts” būs gaidīti visi, kuri joprojām tic pasakām, – gan lieli, gan mazi, gan pieaugušie, gan bērni. Šajā sapņaini pasakainajā koncertuzvedumā aktieri izspēlēs skaisto pasaku „Laimīgais princis”, ko reiz uzbūris sapņu un brīnumu meistars Oskars Vailds. Sirsnīgākās un skaistākās ziemas dziesmas atdzīvosies jaunās skaņās komponista Kārļa Lāča aranžējumā. No visiem pazīstamajām pasakām izkāps šarmantās, sievišķīgās un brīnišķīgās princeses Karīna Tropa, Vineta Elksne un Jolanta Strikaite (Lady’s Sweet). Pie klavierēm - Kārlis Lācis. Muzikālajā pasakā piedalīsies Dailes teātra aktieri Ivars Auziņš (Princis), Kristaps Rasims (Bezdelīga), Valdis Liepiņš (Pilsētas vecākais) un Dainis Gaidelis (Padomnieks).

„Princešu stāstu” iestudē režisors Dž.Dž.Džilindžers, scenogrāfiju veido Mārtiņš Vilkārsis, par kostīmiem gādā Ilze Vītoliņa. Izrādes horeogrāfe ir Inga Krasovska, bet gaismu mākslinieks – Harijs Zālītis.

Pēc izrādes visus gaidīs dāvaniņas no „Laimas”, kā arī iespēja iegādāties albumu „Princešu ziemas dziesmas” ar dziesmām un princešu stāstītām pasakām. Kopā ar princesēm ikviens varēs arī nofotografēties. Albuma producents - kreatīvā pasākumu aģentūra Chocolate Events.

„Princešu stāsta” izrādes Dailes teātra Mazajā zālē notiks 19., 20., 22. un 26. decembrī.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu