«Coyote Fly» terases atklāšanā - «Secondcity»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 7. maijā, klubā «Coyote Fly» ar grandiozām svinībām tiks atvērta šogad renovētā Stoli vasaras terase, kuras atklāšanas svinībās uz kluba lielās skatuves uzstāsies panākumiem bagātais britu dīdžejs un producents «Secondcity», kurš pasaules slavu ieguvis ar savu dziesmu «I Wanna Feel» (skat. video), savukārt par muzikālo labsajūtu uz terases parūpēsies Artūrs Tigulis ar perkusijām.

Līdzšinējais terases interjers papildināts ar iespaidīgu grīdas segumu – koši zaļu mākslīgo zāli, tādējādi radot patīkamu krāsu saspēli ar pārējo terases iekārtojumu. Vislielākās pārmaiņas piedzīvojis terases jumts, tas pilnībā nomainīts, savukārt griestus rotā dekoratīvs krokots linu audums, radot pilnīgu harmoniju ar apdarē izmantotajiem koka elementiem.

«Ar terases atvēršanu pasludinām vasaras sezonu par atklātu! Aicinu jūs visus uz terases atklāšanas svētkiem, kuriem par godu esam sarūpējuši gan vietējo mākslinieku uzstāšanos, gan starptautiski atzīta DJ setu,» stāsta kluba vadītāja Liene Bukbārde.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu