"The Mundane" un "No Neighbours" 16. korpusā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19. septembrī "Sacīkstes - "skaļākā grupa" "16. korpusā"!" - cīņa starp grupām "The Mundane" un "No Neighbours".

Konkurss: Pērc grupas kokteili un laimē balvu no kluba "16.korpuss"!

19. septembrī klubā "16.korpuss" būs pirmais koncerts, kurā "The Mundane" spēlēs jaunajā sastāvā. Grupa piedzīvojusi dalībnieku maiņu, jo viens no tās dibinātājiem, basģitārists Mārtiņš un ilggadējais ģitārists Ilgvars nolēmuši mainīt Latviju pret zemi ar daudzpusīgākām apziņas paplašināšanas iespējām. Tas gan neliek atlikušajiem biedriem zaudēt apņēmību turpināt iesākto kursu. "The Mundane" turpinās koncertēt un drīzumā sola nogādāt līdz klausītājiem jaunu dziesmu un video ar nosaukumu "Griežam nost".

Audio:

Šā gada pavasarī grupa "No Neighbours" devās uz Sound Division studiju, lai ierakstītu materiālu topošajam albumam. Tika nolemts ierakstīt visas dziesmas līdzīgi kā koncertā, lai saglabātu dzīvās uzstāšanās garšu, un tāpēc skaņdarbi tika ierakstīti, spēlējot visiem kopā. Vasarā tika veikta miksēšana, un nu šā gada septembrī tiks izlaists pirmais singls ar nosaukumu "Track Zero", turklāt ne tikai radio ēterā, bet arī uz TV ekrāniem. Klips dziesmai tiks izlaists divos variantos, abus ir iecerēts prezentēt No Neighbours koncerta laikā klubā “16. korpuss” 19. septembrī.

Par atmosfēru gādās DJ ERNESTO Sākums 21:00. Līdz 22:00 ieeja 2 Ls, pēc 3 Ls. Adrese: Brīvības gatve 214m., ieeja no Bērzaunes ielas. www.16korpuss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu