"Fonofest" izziņo datumus un biļešu akciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivāls "Fonofest 2012" piesaka sevi tradicionālajā otrajā jūlija nedēļas nogalē jeb 13. un 14. datumā, kā arī sāk biļešu tirdzniecību, pirmās 100 biļetes pārdodot tikai par Ls 5, informē festivāla rīkotāji.

Sākot ar 29. novembra plkst. 17 "Fonofest" organizatori piedāvā "Biļešu servisa" kasēs iegādāties pirmās 100 festivāla biļetes par īpašu cenu - tikai Ls 5. Pēc akcijas beigām biļetes būs pieejamas par Ls 10, tām līdz festivālam kļūstot dārgākām.

Mūzikas festivāls "Fonofest" Cēsu novada "Uplandos" norisināsies jau astoto gadu, pulcējot apmeklētājus no visas Latvijas. Festivāls izceļas ar tendenci katru gadu paplašināt savas robežas, piesaistot arvien plašāku auditoriju un pazīstamākas grupas. Festivāla organizators Lauris Sildniks stāsta, ka "darbs pie "Fonofest 2012" sākts jau īsi pēc aizvadītā festivāla, un arī šogad ir sagaidāmi dažādi pārsteigumi".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu