Māte internetā tirgo savu nepilngadīgo meitu (134)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Kāda māte internetā izvietotajā sludinājumā piedāvājusi sevi un savu nepilngadīgo meitu "turīgiem" vīriešiem, kuri var viņas "materiāli atbalstīt", vakar ziņoja TV3 raidījums "Bez tabu".

Kā noskaidroja raidījums, māte  potenciālajiem materiālajiem atbalstītājiem  par Ls 20 apmaiņā pret seksuālajiem pakalpojumiem piedāvājusi savu piecpadsmit gadus veco meitu. Viņa arī piebildusi: ja meitene nepiekritīs, viņa pati gatava sniegt seksuālos pakalpojumus par Ls 10.

Māte meitu ar prostitūciju esot piespiedusi nodarboties vairākas reizes. Viņa arī vērojusi klientu izdarības ar meitu un likusi meitai skatīties, kā viņa pati apkalpo klientus.

Policija aizturējusi sievieti

Policijas darbinieks, kas piedalījās sievietes aizturēšanā, raidījumam atzina: lai gan nācies apmeklēt dažādus dzīvokļus un daudz ko redzēt, tomēr, ka māte tirgotu savu meitu, nākoties piedzīvot pirmo reizi.

Ir sākts kriminālprocess.

Komentāri (134)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu