«Gorillaz» dāvās jaunu albumu Ziemasstvēkos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Neskatoties uz pēdējiem grupas izteikumiem par savas darbības izbeigšanu, «Gorillaz» līderis Deimons Albarns (Damon Albarn) paziņojis, ka ceturtais grupas albums tiks izdots kā bezmaksas lejupielādes mp3, ziņo ārvalstu prese.

«Gorillaz» iecerējuši Ziemassvētku dienā dāvāt klausītājiem savu jauno studijas ierakstu, kas tapis nesenās Amerikas tūres iespaidā.

Pēc albuma «Plastic Beach» iznākšanas šā gada martā grupa devās vērienīgā pasaules koncertturnejā, uzstājoties Āzijā, Eiropā, Austrālijā un Ziemeļamerikā, kā arī uzstājās Glāstonberijas un Koačellas mūzikas festivālā.

Vēlāk Albarns paziņoja, ka pēc turnejas beigām apsver domu pielikt punktu savai animētajai grupai, jo vairs nespēj turpināt strādāt tādā ritmā.

Savukārt pirms dažām dienām kādā intervijā Austrālijas laikrakstam, Albarns paziņoja, ka Ziemassvētku vakarā tiks publiskots pavisam jaunas dziesmas video, savukārt 25.decembrī kā dāvanu bez maksas būs iespējams lejupielādēt visu jauno albumu.

«Es burtiski radīju jaunās dziesmas uz riteņiem,» Albarns stāsta jaunā albuma tapšanas vēsturi.

«Neko nebiju sagatavojis iepriekš, vienkārši katru dienu dienasgrāmatas veidā kaut ko iedziedāju un ierakstīju savā »iPad«.»

Arī Albarna grupas biedrs Džeimijs Hjūlits minējis, ka grupa drīzumā varētu izjukt.

«Šī turneja ar šiem cilvēkiem, tas ir vienreizējs pasākums. Tā ir lieta, kas dzīvē notiek tikai vienreiz. Mēs to nekad neatkārtosim.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu