Minsteres zoodārzā šķirs homoseksuālu maitu liju pāri

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Vācijas Minsterē esoša zooloģiskā dārza darbinieki pieņēmuši šķirt maitu liju homoseksuālu pāri, vēsta Metro. Pēc iestādes līdzstrādnieka teiktā, šādi ir jārīkojas, lai 14 gadus vecajiem tēviņiem dotu iespēju turpināt dzimtu. Zooloģiskā dārza uzraugs paziņoja, ka tuvākajā laikā viens no tēviņiem dosies uz Čehijas zvēru dārzu, kur viņu jau gaida mātīte, ar kuru tam paredzēts radīt pēcnācējus. Maitu liju geji pēdējo mēnešu laikā bija nodarbināti ar kopīgas ligzdas taisīšanu, taču pēc zooloģiskā dārza darbinieka sacītā, ligzda viņiem nav sanākusi.

«Vienalga, viņi nebija laimīgi kopā savā homoseksuālajā savienībā un arī citas maitu lijas darīja viņiem pāri, tajā skaitā, zaga ligzdas būvēšanai nepieciešamos materiālus», - stāsta uzraugs.

Lēmumu šķirt šo homoseksuālo pāri nosodīja seksuālo minoritāšu pārstāvji. Tas, vai zooloģiskā dārza līdzstrādnieki gatavojas, pēc tam, kad dzimtas turpināšanas darbi būs pabeigti, dot iespēju gejiem dzīvot geju dzīvi, precizēts netiek.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu