NHL laukumos saimnieko "haizivis" un "pīles"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešās uzvaras jaunās sezonas trīs pirmajās spēlēs Nacionālajā hokeja līgā ir izcīnījušas divas Kalifornijas komandas - Sanhosē "Sharks" un Anaheimas "Ducks". Šorīt agri pēc Latvijas laika "haizivis" pārspēja Kalgari "Flames", bet "pīles" guva virsroku pār Sentluisas "Blues". Sanhosē un Anaheimai šobrīd ir labākais rezultāts visā NHL.

"Sharks" šorīt izbraukumā ar 4:1 uzvarēja "Flames", bet "Ducks" savā laukumā ar 2:0 piespieda kapitulēt "Blues". Abām komandām ir pa sešiem punktiem un arī labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība nekā Austrumu konferences līderiem Bufalo "Sabres", kam tāpat ir trīs uzvaras trīs mačos.

Par "haizivju" galveno varoni kļuva somu vārtsargs Vesa Toskala, kas atvairīja 29 Kanādas komandas metienus, kamēr otros vārtos viņa tautietis Mika Kiprusofs tvēra tikai 22 ripas.

Spēles rezultātu pirmajā periodā atklāja vācietis Kristiāns Ērhofs, otrajā trešdaļā Stīvs Brenjērs un Milans Mihaleks palielināja viesu pārsvaru līdz 3:0, bet trešā perioda vidū Marks Smits pielika punktu "Sharks" uzvarai. Tikai pēc tam mierinājuma vārtus mājiniekiem guva bijušais "Avalanche" uzbrucējs Alekss Tangajs.

Tajā pašā laikā Anaheimā "pīļu" vārtsargs Žans Sebastjans Žigērs bija pavisam necaursitams (34 metieni no 34) un mājinieki nolika uz lāpstiņām pagājušās sezonas neveiksminiekus Sentluisas "Blues".

Abus vārtus "Ducks" labā pēc soma Tēmu Selanes piespēlēm guva Kriss Kunics.

Toronto "Maple Leafs" pēcspēles soda metienu sērijā savās mājās ar 2:1 pārspēja Floridas "Panthers". Dienvidnieku vārtsargs Alekss Oulds šajā spēlē atvairīja 47 (!) metienus, tomēr "bullīšu" sērijā bija bezspēcīgs pēc zviedra Matsa Sundina un Dārsija Takera metieniem.

Vēl Atlantas "Thrashers" viesos ar 1:0 pārspēja Tampabejas "Lightnings", pateicoties krieva Vjačeslava Kozlova pirmajā periodā gūtajiem vārtiem un somu vārtsargam Karri Lehtonenam, kas atvairīja visus 34 metienus. Kolumbusas "Blue Jackets" - Fīniksas "Coyotes" - 5:1. Divus vārtus uzvarētāju labā guva krievs Nikolajs Žerdevs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu