Skandalozais Ivars varētu atgriezties šovā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sakarā ar LMK un OKartes veidotā muzikālā šova "OKartes Skatuve" skatītāju lielo interesi par to, kāds liktenis piemeklēs no šova trīsbalsīgi izbalsoto Ivaru ("Kā Viens"), šovakar pulksten 21 tiešraidē kanālā LNT, izklaides kanālā LMK un www.lmk.lv Ivaram tiks dota otra iespēja skaidrot savu rīcību un kāpēc viņš būtu vajadzīgs šovam, informē "Okartes skatuves" pārstāvis Kristaps Lēperis.

Jau ilgstoši no šova izmestais grupas "Kā Viens" dalībnieks Ivars Kļaviņš publiskajā telpā veic atvainošanās kampaņu, lai grozītu lēmumu par savu statusu šovā.

Šovakar plkst.21 Ivars Kļaviņš, savu atbalstītāju un draugu pavadīts, ieradīsies "OKartes Skatuves" dzīvoklī, lai skaidrotu un pārliecinātu šova dalībniekus un skatītājus par savu nepieciešamību atgriezties šovā.

Tā kā viņš no šova tika atskaitīts par sistemātisku noteikumu neievērošanu, nevis izbalsots, paliekot pēdējā vietā koncertā, kā arī viņš vairākkārt publiski atvainojies par savu rīcību, tad līdz pat šī vakara plkst.23 skatītāji tiek aicināti izteikt savu viedokli, atbildot uz dienas jautājumu: "Vai Ivars jāņem atpakaļ šovā?" Tālruņa nr.: 90501507 – JĀ; 90501508 – NĒ (maksa par zvanu 0,30 Ls).

Šā vakara skatītāju balsojumā, apsverot visus par un pret, tiks izlemts Ivara liktenis šovā "OKartes Skatuve"

Jau šovakar plkst.21 pieslēdzies izklaides kanāla LMK, kanāla LNT un www.lmk.lv tiešraidei!

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu