"Detlef’s Zoo" sāk ierakstīt jaunu albumu (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa "Detlef’s Zoo" Londonā sākusi darbu ar jaunu albumu, tādēļ Latvijā tuvākajā laikā būs redzama retāk.

Jau aizvadīta pirmā ierakstu sesija producenta Endija Gila (Andy Gill) vadībā un tapusi pirmā dziesma "Part Of Endless Story".

Šajās dienās grupa atkal dodas uz Londonu, šoreiz jau uz ilgāku sesiju, kurā plānots ierakstīt piecas dziesmas. Pilnībā albumu pabeigt paredzēts nākama gada sākumā. Gan "Part Of Endless Story", gan citām jaunajām dziesmām taps arī latviskās versijas.

Endijs Gils ir pieredzējis profesionālis, ievērojamās postpanka grupas Gang of Four dalībnieks un producents, kura vadībā tapuši daudzi kritikas slavēti ieraksti – "Killing Joke", "The Stranglers", "Red Hot Chili Peppers", "Futureheads" u.c. albumi. Viņa svaigākais darbs ir jaunās angļu grupas "The Young Knives" augustā iznākušais "Voices of Animal and Men", kurš saņēmis cildinošas atsauksmes gandrīz visos autoritatīvākajos britu mūzikas izdevumos – Mojo, Uncut, Q u.c.

"Vasara pagāja, meklējot producentu, kurš šķistu piemērots mūsu mūzikai un ar kuru mūs saistītu abpusēja izpratne," komentē grupas līderis Uldis Dirnēns jeb Detlefs. "Endijs bija ieinteresēts uzreiz pēc demoierakstu noklausīšanās, un šobrīd, pēc iepazīšanās sesijas, esam izšķīrušies par tālāku sadarbību." Sajūta studijā bijusi laba un radoša – puiši atzīst, ka tik nopietni ieraksta procesā nekad agrāk nav strādājuši.

"Sākumā albumu bijām plānojuši izdot vēl šogad, taču esam spiesti rēķināties ar Endija grafiku – viņam ir arī citi projekti, turklāt arī koncerti un ieraksti ar Gang Of Four. Tādēļ izlēmām nesasteigt un pārcēlām albuma iznākšanu uz nākamo gadu," saka Detlefs.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu