"Dejo nost!" finālā tiek visi pāri! (78)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

11.decembra vakarā noslēdzās TV3 šova "Dejo nost!" pusfināls un tūlīt, tūlīt klāt arī lielais fināls! Tajā kā par brīnumu piedalīsies visi pusfinālisti – Ģirts Zelmenis, Raimonds Ilgavizis, Ritvars Božs un Sarmīte Prule, jo visi uzrādīja vienādus rezultātus!

Šova "Dejo nost!" pusfinālā iekļuva četri dalībnieki, no kuriem tikai viena ir daiļā dzimuma pārstāve, bet jāatzīst, ka tieši viņa ir tā, kura pēdējos divos šovos ieguva 1.vietu. Kopumā visi šovā atlikušie pāri ir tik spēcīgi, spējīgi un centīgi, ka žūrijai ar katru reizi visu sniegumus vērtēt palicis aizvien grūtāk un grūtāk.

  Tādēļ projekta veidotāji nolēma – pusfināla reizei nedaudz jāsarežģī process, liekot katram sagatavot divas jaunas dejas – vienu hip hop, otru modern stilā.

Pāri, protams, par divu deju gatavošanu nepriecājās, un visgrūtāk gāja dalībnieku partneriem, kuriem bija jādomā kas jauns, neredzēts un pārsteidzošs! Daži bija tuvu tam, lai nakšņotu deju studijā, citi konsultējās ar aroda brāļiem – profesionāliem pasniedzējiem, vēl kāds devās uz baznīcu, lai gūtu spēku un iedvesmu. Paveikto sestdien vērtēja žūrija dejuskola.lv vadītāja Edmunda Veizāna, Latvijas nacionālās operas baleta repetitores Regīnas Kaupužas un deju pasniedzēja Valda Škutāna sastāvā.

Foto: TV3

Svars kūst lēnām

Pirmo reizi projektā tika summētas divu deju atzīmes, bet svara procentuālā starpība, kas ietekmē kopējo rezultātu, gan bija pavisam maza, jo liekie kilogrami vairs nekūst tik viegli kā šova sākumā.

Daudzi bija pārsteigti, kad atklājās kopējie pusfināla rezultāti – visi četri dalībnieki ierindojās 1.vietā, tādēļ visi ieguva tiesības piedalīties finālā! Cīņa turpinās!

Šova "Dejo nost!" lielais fināls jau 18.decembrī 20:20 TV3, un jebkurā laikā www.tv3play.lv!

Komentāri (78)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu