«Pienvedēja piedzīvojumi» izdos jaunu albumu «Rīga ir gatava»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

9. novembrī ar koncertu «Studentu klubā» pašmāju alternatīvā roka grupa «Pienvedēja piedzīvojumi» atzīmēs jaunā studijas albuma «Rīga ir gatava» izdošanu.

Jaunais, pēc skaita piektais grupas albums tapis divu gadu garumā ierakstu studijā «Codex», tajā iekļautas 11 kompozīcijas, kuras radušās četru gadu laikā, kā arī viena no grupas agrīnās daiļrades posma dziesmām «Gumijas līme» (no 1995. gada kasetes «Gumijas līme»), kuru grupa pārrakstījusi jaunās skaņās. Latvijas radiostacijās jau izskanējuši divi singli no gaidāmās plates - «Maximums» un «Šodien nē», līdz ar albuma izdošanu radio tiks nodots arī jaunākais grupas radiosingls, kura nosaukums pašlaik vēl netiek atklāts.

Jaunais disks «Rīga ir gatava» Latvijas mūzikas ierakstu veikalu plauktos nonāks jau 9. novembrī, tas sekos 2004. gada grupas labāko dziesmu izlasei «1994-2004» un 2002. gada studijas ierakstam «PP4».

Pirmais grupas albums «Cilvēks ar trepēm» iznāca 1996. gadā (MC, MicRec). Arī jauno albumu izdod kompānija «Mikrofona ieraksti».

Kā atzīst tie aptaujātie mūziķi un mūzikas žurnālisti, kas šo albumu jau paspējuši noklausīties, tad tas noteikti ir uzmanības vērts un, iespējams, ir labākais šī brīža latviešu rokmūzikas ieraksts. Arī sociālā albuma dziesmu tematika un albuma noformējums ir tikpat iedarbīgi un spēcīgi kā albuma mūzika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu