Prezentēs "Borowa MC" trešo mūzikas videoklipu (2)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Daugavpils rajona Naujenes pagasta Vecstropos notiks latgaliešu grupas "Borowa MC" trešā mūzikas videoklipa prezentācijas pasākums.

Pirms mēneša Ludzas rajona Malnavā un Kārsavā grupas "Borowa MC" videoklipa "Baba Toņa iņžeņers" filmēšanas laikā grupas dalībnieki Aigars Runčis un Ingars Gusāns iejutās traktora dragreisa dalībnieku lomās, bet klipa prezentācijā ir iecerējuši lomas mainīt.

Mūziķi atsaukušies būvniecības nama "Kurši", kas atbalstījuši jau trešo grupas "Borowa" videoklipu, joka pēc izteiktajam piedāvājumam: "Kad būsiet bez darba, nāciet pie mums piepelnīties!"

"Mēs domājām - jākaļ dzelzs, kamēr karsta! Klipa prezentācijas dienā mēs pāris stundu iejutīsimies būvniecības nama pārdevēju-konsultantu lomās," saka Runčis.

"Iespējams, ka iedos rokās āmuru un - uz priekšu, pārdod! Kas zina, varbūt aiz pārdevēja-konsultanta profesijas slēpjas krāvēja pienākumi," smejoties piebilst Gusāns.

Klipa prezentācijas pasākums sāksies plkst. 17. Pasākuma programmā paredzēta videoklipa pirmizrāde un pusstundu garš grupas "Borowa MC" koncerts.

Kā iepriekš pastāstīja "Borowa MC" mūzikas autors un ģitārists Gusāns, klips bija iedomāts kā sava veida reminiscence par 80.gadiem Latvijā. "Iespējams, ka klipa izskaņā notiks tā laika balle, ar ko parasti noslēdzās talkas. Vēlamies mūsdienu jaunatnei parādīt to laiku atmosfēru," sacīja Gusāns.

Līdz šim grupai tapuši divi videoklipi - dziesmām "Siļva" ("Trepis iz nakurīni") un "Puseite" ("Plastilina pasaule").

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu