80. gadu zvaigzne Kima Vailda atgriežas (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Blondā britu popveterāne, 45 gadus vecā Kima Vailda (Kim Wilde) nākusi klajā ar jaunu studijas ierakstu, kurā jaunās versijās organiski integrējusi arī dažus no saviem vecajiem hitiem.

Piemēram, «You Came», «Kids In America», «Four Letter Word» un klasisko The Supremes dziesmas "You Keep Me Hangin" On" versiju (šoreiz tā iedziedāta kopā ar laikabiedri Nenu), ar kuru Vailda iekaroja amerikāņu hitparādes tālajā 1986. gadā.

Vaildas pirmā 1981. gada vispasaules hita «Kids In America» jaunajā versijā piedalās arī bijusī Ash ģitāriste Šarlote Hezerlija (Charlotte Hatherley), kas jau savā soloalbumā 2004. gadā bija sarakstījusi dziesmu ar nosaukumu «Kim Wilde».

NRA mūzikas apskatnieks Sandris Vanzovičs: «Lielākais mīnuss – ir ārkārtīgi grūti abstrahēties no domas, ka šo mūziku izpilda nevis kāda no jaunākās paaudzes popa cerībām, bet gan 80. gados popularitātes virsotnē bijusī Vailda. Tas varētu nospēlēt blondajai anglietei par sliktu arī no komerciālā viedokļa.»

Atgādinām, ka pirms vairākiem gadiem Kima Vailda viesojās arī Latvijā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu