Latvijas bobslejistiem dubultuzvara Vinterbergā (80)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas bobslejistu Jāņa Miņina un Edgara Maskalāna pilotētās ekipāžas sestdien Vinterbergas trasē Vācijā ieņēma attiecīgi pirmo un otro vietu Eiropas kausa trešā posmā pirmajās četrinieku sacensībās.

Jānis Miņins ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Mihailu Arhipovu un Intaru Dambi pirmajā braucienā uzrādīja otro rezultātu, par 0,01 sekundi atpaliekot no Edgara Maskalāna un stūmēju Uģa Žalima, Raivja Broka un Jāņa Strengas ekipāžas, kura pirmajā braucienā uzrādīja labāko rezultātu.

Taču otrajā braucienā Miņins prata deficītu atspēlēt, divu braucienu summā apsteidzot Maskalānu par 0,30 sekundēm.

Otrajā braucienā Maskalāns uzrādīja trešo labāko rezultātu.

Trešdien pirmajās divnieku sacensībās Maskalāns kopā ar Broku izcīnīja piekto vietu, bet Miņins ar stūmēju Dreiškenu ierindojās pozīciju zemāk.

Savukārt ceturtdien otrajās sacensībās Miņins/Dreiškens ieņēma dalītu sesto vietu, kamēr Maskalāns/Broks ierindojās astotajā vietā.

Pārējās Latvijas ekipāžas Oskars Melbārdis/Dambis un Žaļims/Raivis Zīrups divnieku sacensībās ieņēma attiecīgi astoto un 37.vietu (piedzīvojot kritienu) un 30. un desmito vietu.

 Svētdien četrinieki aizvadīs posma otrās sacensības.

Pirmajā posmā, kas novembrī risinājās Īglsā, Austrijā, Miņina ekipāža uzvarēja abās četrinieku sacensībās.

Savukārt otrajā posmā, kas notika Čezānā, Itālijā Miņina ekipāža uz goda pjedestāla stājās gan abās divnieku, gan vienīgajās četrinieku sacensībās, savukārt Maskalānam labākais rezultāts bija trešā vieta starp četriniekiem.

Kā ziņots, finansiālu problēmu dēļ Latvijas ekipāžas nepiedalīsies pirmajos četros Pasaules kausa posmos, kas risināsies Ziemeļamerikā, tāpēc startēs Eiropas kausa posmos.

Komentāri (80)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu