Latvijas telpu futbola izlase pārbaudes spēlē zaudē Ukrainai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas telpu futbola valstsvienība pirmajā no divām pārbaudes spēlēm svētdien ar rezultātu 2:6 (1:2) piekāpās Ukrainas valstsvienībai, kas ir viena no spēcīgākajām Eiropā, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Latvijas izlases labā pa vieniem vārtiem guva Artjoms Koļesņikovs un Vadims Ļašenko.

Abas komandas spēli iesāka līdzīgi, nebaidoties pie iespējas apdraudēt arī sāncenšu vārtus. Lieliska iespēja atklāt spēles rezultātu pirmā puslaika sākumā bija Latvijas izlases spēlētājam Igoram Dacko, tomēr viņa izpildītais soda sitiens trāpīja pa Ukrainas valstsvienības vārtu pārliktni.

Jau vienā no nākamajām epizodēm ļoti veiksmīgi mūsu pretiniekiem izdevās ievest bumbu no sānu līnijas, un devītajā minūtē Ukrainas izlases spēlētāja Maksima Pavļenko izdarītais sitiens ielidoja Aigara Bondara sargātajos vārtos. Pēc četrām minūtēm mājiniekiem izdevās vienus vārtus atgūt, pateicoties Artjoma Koļesņikova izgājienam viens pret viens, kurā Latvijas uzbrucējs ar māņkustību noguldīja pretinieku vārtsargu, raidot bumbu vārtu tīklā.

Divas minūtes pirms pirmā puslaika beigām otros vārtus šajā spēlē Ukrainas valstsvienības labā guva Jevgēņijs Rogačovs. Puslaika pārtraukumā ejot, rezultāts uz tablo bija 2:1 Ukrainas labā.

21.minūtē ar ātrti gūtajiem vārtiem pretinieku pārsteidza Latvijas izlases spēlētājs Vadims Ļašenko, kurš panāca 2:2. Tomēr Latvijas izlases līdzjutēju prieki pēc šiem gūtajiem vārtiem nebija ilgi - 24.minūtē ar precīzu sitienu no aptuveni 13 metriem vārtu labajā stūrī Bondaru vēlreiz pārspēja Rogačovs, kuram šie bija jau otrie gūtie vārti spēlē.

Vēl pēc dažām minūtēm Ukrainas izlase guva divus ātrus vārtus, izceļoties Sergejam Čeporņukam un Valērijam Zamjatinam. Iegūstot trīs vārtu pārsvaru, Ukrainas izlase sāka kontrolēt spēles gaitu, liekot Latvijas izlases biežāk strādāt aizsardzībā un cerēt uz veiksmīgāk situācijām pretuzbrukumos.

Pie rezultāta 2:5 Latvijas izlases galvenais treneris Artūrs Šketovs kā piekto laukuma spēlētāju vārtsarga vietā sūtīja Dmitriju Jakovļevu, tomēr pārvērst skaitlisko pārsvaru vārtu guvu mūsu spēlētājiem neizdevās. Pieredzējusī Ukrainas valstsvienība veiksmīgi darbojās aizsardzībā, kā arī 36.minūtē spēja gūt arī sestos vārtus šajā mačā.

Pirmdien plkst.19.30 Olimpiskajā sporta centrā (OSC) Rīgā abas komandas tiksies atkārtoti.

Ukrainas valstsvienība pasaules telpu futbola izlašu rangā atrodas astotajā vietā, kamēr Latvija atrodas tikai 47.pozīcijā.

Šīs Latvijas izlasei ir pēdējās pārbaudes spēles pirms decembrī paredzētajām 2012.gada pasaules čempionāta kvalifikācijas pamatturnīra spēlēm.

Latvijas telpu futbola izlase pasaules čempionāta kvalifikācijas pamatturnīrā spēkosies ar Krievijas, Ungārijas un Kazahstānas valstsvienībām, kas pasaules rangā ieņem attiecīgi ceturto, 27. un 34.vietu.

Sacensības laikā no 15. līdz 18.decembrim risināsies Ungārijas pilsētā Ģērā.

Turnīra pirmajā mačā Latvija tiksies ar Krievijas izlasi, pēc tam spēkosies ar Ungāriju, bet pēdējā mačā spēlēs pret Kazahstānas valstsvienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu