Nikola Kidmena ir kinostudijām visneizdevīgākā Holivudas zvaigzne (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena žurnāla "Forbes" gadskārtējā sarakstā atzīta par Holivudas kinostudijām visneizdevīgāko zvaigzni biznesa ziņā, šajā "tronī" nomainot savu tautieti Raselu Krovu.

Aprēķināts, ka Kidmenas filmas šajā gadā nopelnījušas tikai vienu ASV dolāru (0,5 latus) par katru aktrisei honorārā samaksāto dolāru. Pagājušajā gadā aktrises filmas pelnīja astoņus dolārus (3,97 latus) par katru samaksāto dolāru.

Pagājušajā gadā tapusī filma "The Invasion" zaudējusi 2,68 dolārus (1,33 latus) par katru aktrises nopelnīto dolāru, kas par piedalīšanos filmā kopā ar "Džeimsu Bondu" Danielu Kreigu esot ienesusi 17 miljonus ASV dolāru (8,43 miljonus latu).

Otrajā vietā ierindojusies aktrise Dženifera Gārnere, kuras jaunāko filmu "The Kingdom" un "Catch and Release" kases ienākumi bija zemāki, nekā gaidīts.

Trešo vietu ieņēmis Kidmenas bijušais vīrs Toms Krūzs, kuram seko tādas zvaigznes kā Kamerona Diaza, Džims Kerijs, Nikolass Keidžs, Drū Berimora, Vils Ferels un Keita Blanšeta.

Savukārt 2007.gada "Forbes" saraksta visneizdevīgākā zvaigzne Rasels Krovs, šogad uzrādījis vislielāko kāpumu, ar 6,88 nopelnītajiem dolāriem (3,41 latu) par vienu honorāra dolāru ieņemot 18.vietu visizdevīgāko aktieru sarakstā, kuri par savu algu spējuši nest filmai vislielākos ienākumus

Šis lēciens izdevies, lielā mērā pateicoties pagājušā gada filmai "American Gangster", kas nopelnīja 10,80 dolārus (5,36 latus) par katru Krovam samaksāto dolāru.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu