Reperis Young Jeezy ASV numur 1! (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piedāvājam nelielu ieskatu Amerikas Savienoto Valstu nedēļas pirktākajos ierakstos.

30 gadus vecais Džejs Dženkins (Jay Jenkins), plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Young Jeezy, šonedēļ ar savu trešo studijas plati "The Recession" iekarojis ASV "Billboard 200" albumu topa virsotni. Mūzikas izdevniecības "The Def Jam" albums nedēļas laikā pārdots 260 000 eksemplāru, kas ir par 92 000 mazāk nekā repera 2006. gada albums "The Inspiration".

Pēc 14 gadu klusēšanas ar jaunu studijas albumu "The Block" (Interscope) 2. vietā kā jaunums ir atgriezusies 80. gadu amerikāņu popgrupa New Kids on the Block. Džordans un Džonatans Naiti, Džoijs Makintairs, Denijs Vuds un Donijs Vālbergs atklāj, ka viņu lēmumam apvienoties nav nekādas saistības ar pēdējā laikā novēroto tendenci mūzikas industrijā, kad par savu apvienošanos un koncertturneju paziņoja tādas grupas kā "The Police", "Spice Girls" un "Take That". Pats svarīgākais esot mūzika un iespēja radīt jaunas dziesmas. Lai tā būtu... Albuma pirmais singls "Summertime" pakāpies singlu konkurencē uz 36. vietu. Puišu iepriekšējais albums 1994. gadā "Face the Music" pirmajā nedēļā ar 27 000 kopijām iekļuva tikai 37. vietā.

Reperis The Game ar savu jaunāko albumu "LAX" (Geffen) šonedēļ noslīdējis vienu vietu zemāk un ar 89 000 pārdotu kopiju noslēdz top3. Kid Roka plate "Rock N Roll Jesus" (Top Dog/Atlantic) - 4. vietā, bet 5. pozīcijā amerikāņu "jaunā metāla" karognesēji Slipknot ar "All Hope Is Gone" (Roadrunner) - deviņu cilvēku kolektīvs, kas uz skatuves uzstājas īpašās maskās.

Jaunie pusaudžu elki - trio Jonas Brothers, kuru veido brāļi Džonasi – Kevins (20), Niks (15) un Džo (18), ar savu debijas albumu 6. vietā, labi klājas arī skaņu celiņam ar ABBAs mūziku "Mamma Mia!" (7). Savukārt 8. un 9. vietā divi kristīgās mūzikas jaunumi - metalcore/post-hardcore rokeri Underoath ar sesto studijas darbu "Lost in the Sound of Separation" un dziedātājs Kriss Tomlins (Chris Tomlin) ar "Hello Love" (EMI CMG).

Repera Lil Veina (Lil Wayne) "Tha Carter III" noslēdz top10 ar 47 000 pārdotām albuma kopijām.

19. vietā ir atrodams vēl viens jaunums - popmūzikas izpildītāja Donija Klanga (Donnie Klang) debijas albums "Just a Rolling Stone" (Bad Boy), ko izdod P.Diddy mūzikas izdevniecība. Puisis pazīstams kā MTV šova "Making the Band 4" dalībnieks. Leģendārais "bīčbojs" Braiens Vilsons (Brian Wilson) 1. septembrī "Capitol/EMI" apgādā laidis klajā jaunu studijas plati "That Lucky Old Sun" - Amerikā albums debitējis tikai 21. vietā.

22. vietā interesanta debija no maskās tērptiem reperiem Hollywood Undead - "Swan Songs" (skat. video).

Singlu konkurencē šonedēļ pirmais reperis T.I. ar "Whatever You Like". "Whatever You Want" ir pirmais T.I. kā solomākslinieka singls, kas spējis iekarot "Billboard" tabulas virsotni. Dziedātāja īstais vārds ir Klifords Hariss. Viņa jaunais albums "Paper Trail" iznāks 30.septembrī un, visticamāk, debitēs 1. vietā albumu konkurencē.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu