Notiks modes pasākums "Sky at Night 2" (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau otro reizi risināsies modes pasākums "Sky at Night", kurā būs apskatāma modes mākslinieku Vinetas Minkevičas un Iļjas Buličeva kopējā skate, kā arī skaistumkopšanas salona "BB Binnija" frizieru šovs.

Pasākumā par muzikālo atmosfēru rūpēsies dziedātāja Kristīne Grundmane un dīdžeju apvienības "TMT dj team" miksēšanas sniegums kopā ar perkusionistu Rafaelu. Pasākums notiks 4.decembrī, pulksten 21.00 bārā "Skyline", viesnīcas "Reval Hotel Latvia" 26. stāvā.

V. Minkeviča ir "Bogomolov’ Image School" absolvente, kura ar izcilību ir beigusi šo skolu. Pirms tam māksliniece apguvusi tērpu modelētājas amatu, kā arī vizāžistes profesiju, stažējoties Parīzē. Modes māksliniece Vineta Minkeviča (COUTURE DE VINETTA) piedāvā interesentiem jaunu apģērbu līniju no trikotāžas.

I. Buličevs ir džinsu ražotnes "Jacob Davis Jeans Factory" vadītājs un dizainers, kurš turpina Latvijā dzimušā šuvēja un izgudrotājā Džeikoba Deivisa iesākto darbu. Džinsu apģērbu darbnīca "Jacob Davis Jeans Factory" ir vienīgā visā Baltijā un Ziemeļeiropā, kur tiek šūti augstas kvalitātes džinsi vienā eksemplārā. Salons īsteno ne vien individuālā dizaina izstrādi un džinsu izgatavošanu, bet arī to "vārīšanas" tehniku, kas pieejama galvenokārt lielajām džinsu ražotnēm.

Par grimu modeļiem rūpēsies jaunā un talantīgā vizāžiste Jūlija Visocka.

Par muzikālo noformējumu rūpēsies dīdžeju apvienība "TMT dj team", kas vakara gaitā interesentus priecēs ar ritmiskā "house" hitiem. Savukārt jaunā un talantīga dziedātāja Kristīne Grundmane klātesošos izklaidēs ar savām labākajām "lounge" un "ambient" tipa dziesmām.

"TMT dj team" jau ilgāku laiku pārstāv Latvijā mazpazīstamu, bet citviet Eiropā sevišķi augstu atzinību guvušos elektroniskās mūzikas stilus "dutch house" un "electro-crunk".

Pasākums notiks no plkst. 20.00 līdz 3.00 rītā, modes skates sākums paredzēts 21.00.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu