"BTH" ar "Last Christmas" jauno remiksu startē ASV (32)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no veiksmīgākajiem mūsdienu latviešu deju mūzikas projektiem "BTH", kas līdz šim ir vienīgais latviešu izpildītāju projekts, kas ar dziesmu "Last Christmas" pamanījies iekļūt prestižajā Lielbritānijas Top 40 singlu topā, šogad ar jaunu šīs dziesmas versiju startēs ASV.

Jaunā singla versija un video tiks izdots sadarbībā ar ASV ierakstu kompāniju "Next Plateau Entertainment", kas izdeva arī latviešu izpildītāju DJ Ella un "[Ex] da Bass" singlus, informē izdevējkompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvji.

Amerikā duets "BTH" debitēs ar jaunu dziesmas remiksu, kuru izveidojis perspektīvais latviešu deju mūzikas producents "Dween" jeb Kaspars Dvinskis.

Deju mūzikas projektā "BTH" apvienojies Ralfs Mākulis un Jānis Grīnvalds.

Kā uzsvēra Mākulis, deju mūzikas producents "Dween" radījis līdz šim labāko "BTH" dziesmas "Last Christmas" remiksu. "Atļaušos prognozēt, ka "Last Christmas" jaunajā versijā Ziemassvētku laikā atradīsies katra sevi cienoša dīdžeja arsenālā un ar ļoti lielu varbūtības iespēju varētu kļūt arī par 2010.gada decembrī iecienītāko skaņdarbu klubu apmeklētāju vidū," sacīja Mākulis.

"BTH" dziesmas "Last Christmas" jaunajai versijai igauņu video producents "Tony" ir pielāgojis dziesmas oriģinālo video (skat. video).

Klausītāji dziesmas jauno remiksu var lejupielādēt portālā "Doremi.lv".

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu