Sniega tīrīšanas laikā auto varēs pārvietot uz citu vietu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saistībā ar sniega tīrīšanas darbiem pilsētas ielās, Rīgā daudzviet tiks noteikti jauni transportlīdzekļu apstāšanās ierobežojumi, informēja Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.

īgas Pašvaldības policija veiks ceļu satiksmes uzraudzību un stāvēšanai atstātos transportlīdzekļus, kas traucē sniega tīrīšanai, ar auto evakuatoru pārvietos uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu. Par sava evakuētā transportlīdzekļa atrašanās vietu autovadītāji varēs uzzināt, zvanot pa tālruni 112 vai 02.

Gadījumā, kad policijas rīcībā būs informācija par konkrētu transportlīdzekli, kas pirms apstāšanās aizlieguma zīmes izvietošanas nav atradies zīmes darbības zonā, bet tur novietots laikā, kad zīme jau izvietota, autovadītājam var tikt piemērots sods 30 latu apmērā.

Pašvaldības policija aicina autovadītājus pievērst uzmanību ceļa zīmēm, būt saprotošiem un neatstāt transporta līdzekļus vietās, kur tas traucē sniega tīrīšanas darbus, pārējo transportlīdzekļu kustību un veido sastrēgumus.

Apstāšanās ierobežojumi pilsētas ielās tiks noteikti uz laiku, kamēr nepieciešams veikt sniega tīrīšanu. Pēc tīrīšanas darbu paveikšanas apstāšanās ierobežojuma ceļa zīmes tiks aizklātas. Vietās, kur ielas malā stāvošie transportlīdzekļi aizņem braukšanai nepieciešamo joslas daļu, apstāšanās ierobežojumi var saglabāties līdz ziemas sezonas beigām.

Informācija par sniega tīrīšanas darba organizēšanu pilsētā ir pieejama Satiksmes departamenta mājas lapā www.rdsd.lv un Rīgas domes mājas lapā www.riga.lv.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu