Skolēnu autobusam pa priekšu laiž sniega tīrītāju (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rundāles novada Viesturu pagastā pašvaldības ceļi 10. decembrī tīrīti no diviem naktī, lai bērnus var sasniegt skolēnu autobuss, informē pagasta pārvaldes vadītājs Nauris Brūvelis: «Līgums par ceļu kopšanu ziema Viesturu pagastā otro gadu noslēgts ar zemnieku saimniecību «Sējas», tai ir vajadzīgā tehnika un par darbu neko sliktu nevaru teikt.»

Rundāles pašvaldības izpilddirektors Aldis Smilga pa novada ceļiem braukāja jau pirms plkst. 7 no rīta. «Skolēnu autobusam pa priekšu palaidām sniega tīrītāju. Tomēr ir vietas, kur bērniem līdz lielajam ceļam jābrien pa kupenām,» atzīst Aldis Smilga.

Sviteniete, pensionāre Anna Konrāde stāsta, ka naktī puteni nav manījusi, tas sācies rīta pusē, kad ceļi jau tīrīti. «Dēls naktī brauca no Rundāles un teica, ka sniega šķūrētājs jau braucis. Uz Sviteni labāk braukt caur Bērsteli, to ceļu vēji tik ļoti neaizvelk,» iesaka pensionāre.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu