Grupas "A-Eiropa" solists debitē kā režisors (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Runājot par filmu, tās autors A.Duboks saka: “Šī noteikti ir visintriģējošākā mākslas filma, kas Latvijā tapusi pēdējo gadu laikā, un tās žanra un scenārija dēļ Latvijas mērogā uzskatāma par sensāciju, par ko pārliecināsies katrs, kurš šo filmu noskatīsies.”

Grupas “A-Europa” līderis Artūrs Duboks ilgu darba gadu laikā sevi pierādījis kā profesionāls mūziķis, taču tagad viņš sevi atklāj kā scenāristu, režisoru un pat operatoru savā pirmajā kinofilmā “Tur, kur beidzas jūra”, kura klajā nāk šonedēļ.

Vairāk nekā divu gadu garumā tapusī asa sižeta filma “Tur, kur beidzas jūra” šonedēļ beidzot piedzīvo savu pirmizrādi un tiek izdota DVD formātā. Filmas DVD var iegādāties visās mūzikas un video tirdzniecības vietās, un sadarbībā ar SIA “Video Leader” tā tiek izplatīta ne vien Latvijā, bet arī visās Baltijas valstīs, Krievijā un Ukrainā.

Filma ir stāsts par Baltijas ietekmīgāko oligarhu un Maskavas kriminālo aprindu pārstāvjiem, kuru līdzšinējās attiecības saasina filmas galvenie varoņi Aleks un puisēns vārdā Nikita. Filmā tiek atainotas vērienīgas cilvēku medības, nežēlīga izrēķināšanās un ambīcijas, tomēr netrūkst arī cilvēcisku attiecību un savstarpējas pieķeršanās.

Galveno lomu izpildītāji: Ņikita Gusevs, Artūrs Duboks, Vladimirs Episkoposjans, Maksims Ručkins, Sola Avakjana, Oļegs Makarenkovs, Pēteris Liepiņš, Mihails Šahnazarovs.

Paralēli filmas izdošanai DVD formātā kompaktdiskā tiek izdots arī filmas oficiālais skaņu celiņš (soundtrack), kur iekļautas dziesmas “A-Europa”, Aināra Virgas, Sergeja Zvereva, “Palaraga”, DJ Pervert, Vasiļisas un Awakum izpildījumā. Lielu klausītāju atzinību jau izpelnījusies Aināra Virgas izpildītā dziesma “Ja tu mīli” un Awakum - “Gorod ušedših druzej”, kas ir veltījums mūziķa pāragri aizgājušajiem draugiem.

Mūzikas un videoierakstu tirdzniecības vietās iespējams iegādāties arī ierobežotas tirāžas (limited edition) komplektu, kur vienā iepakojumā iekļauts gan DVD, gan CD.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu