"My Fair Lady" rimeiku, iespējams, uzņems Džons Medens (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinostudija "Columbia Pictures", kas vēlas uzņemt klasiskā mūzikla "My Fair Lady" ("Mana skaistā lēdija") rimeiku, apsver iespēju režisora pienākumus uzticēt Džonam Medenam, kas vislabāk pazīstams ar savu 1998.gada filmu "Shakespeare in Love" ("Iemīlējies Šekspīrs").

Ja godalgotais režisors un kinostudija vienosies par Bernarda Šova lugas "Pygmalion" ("Pigmalions") ekranizāciju, Medens jau nākamgad izraudzīsies aktierus galvenajām lomām, ko 1964.gada filmā spēlēja Odrija Hepberna un Rekss Harisons. Lai arī iepriekš izskanējusi informācija, ka par Elaizas Dūlitlas lomu cīnās Keira Naitlija un Skārleta Johansone, pagaidām šai lomai neviena aktrise nav oficiāli apstiprināta.

Jauno ekranizējumu producēs Dankans Kenvortijs, kura veidoto filmu sarakstā ir tādas kā "Love Actually" ("Tāda ir mīlestība") un "Notting Hill" ("Notinghila"), kā arī Kamerons Makintošs, kas Londonas teātros producējis vairākus veiksmīgus mūziklus, tostarp arī divus "My Fair Lady" ("Mana skaistā lēdija") iestudējumus.

Abi producenti ieplānojuši uzņemt filmu, paturot oriģinālo mūziku un darbības laiku - divdesmitā gadsimta sākumu. Pie scenārija strādā godalgotā aktrise Emma Tompsone.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu