Deine Lakaien sagaidīšana "Sunset" bārā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

24. oktobrī notiks Deine Lakaien koncerta sagaidīšana kopā ar Naktsputniem bārā Sunset. Tiks demonstrēts grupas koncertvideo, spēlēs DJ un VJ. Sākums no 19.00.

Deine Lakaien akustisko koncertu sniegs 1. novembrī Latvijas Universitātes Lielajā aulā. Koncets sniegs neaizmirstamu audiālo baudījumu, ko pastiprinās Lielās aulas labā akustika un intīmā noskaņa. Šāda veida koncerts notiek tikai vienu reizi un demonstrē ne tikai mūziķu akadēmiskās un skatuves spējas, bet arī skaņas kvalitātes iespējas.

Mūziķi Latvijā ieradīsies jau otro reizi. Pirmo reizi Deine Lakaien koncertēja 2005. gadā 1. decembrī Radio NABA trīs gadu jubilejā, kas notika Latviešu biedrības namā un bija apmeklētāju pārpildīta.

Savukārt šogad Deine Lakaien koncertēs Radio NABA piecu gadu jubilejas pasākumu cikla ietvaros, kas aizsākās ar Project Pitchfork koncertu 2. septembrī un noslēgsies ar fotokonkursu 5x5 un lielkoncertu, kur uzstāsies zināmākie un ievērojamākie no indie mūzikas pārstāvjiem The Wedding Present.

Par godu gaidāmajam koncertam aicinām apmeklēt Sunsetbāru 24. oktobrī. Tiks piedāvāti vizuāli audiāli materiāli par “Deine Lakaien”, kā arī pasākumā uzstāsies Naktsputni: Dj Kra un Dj Vuguls.

Sākums plkst. 19.

Ieeja brīva.

Vairāk informācijas: http://www.sunsetbar.lv/.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu