Lauris Reiniks izslēgts no "Vestsaidas stāsta" (79)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulslavenā Brodvejas mūzikla “Vestsaidas stāsts” iestudējuma latviešu valodā producenti “BT 1 Music” ar nožēlu paziņo, ka no dalības turpmākajā mēģinājumu procesā un mūzikla izrādēs ir izslēgts popmūzikas izpildītājs Lauris Reiniks.

Lai iestudējumam spētu nodrošināt visaugstāko kvalitāti, šādu lēmumu šodien pieņēma mūzikla mākslinieciskā padome, kurā ietilpst producents Viesturs Tīle, režisors Ivo Ēnsalu (Igaunija), muzikālais vadītājs un diriģents Normunds Vaicis, horeogrāfs Alberts Kivlenieks un izpildproducents Juris Zelčs.

“Mūzikls “Vestsaidas stāsts” ir viens no sarežģītākajiem mūzikliem pasaulē, kura sagatavošanā jāiegulda milzīgs darbs. Diemžēl dažādu attaisnotu un neattaisnotu iemeslu dēļ Lauris Reiniks līdz šim ir kavējis būtisku daļu mēģinājumu, tādējādi mūzikla sagatavošanās procesā ne tikai pats atpaliekot no pārējiem mūzikla dalībniekiem, bet arī apgrūtinot kopējo darba procesu, kas šāda apjoma projektā ir nepieļaujami. Lai arī Reiniks ir talantīgs un sabiedrībā populārs mākslinieks, viņa pilnvērtīga piedalīšanās šajā mūziklā ir izrādījusies neiespējama. Laura nomaiņa bija grūts lēmums, taču mums ir nācies izšķirties par tik radikālu, kaut arī nepopulāru soli. Viņa aizstājēja vārds tiks paziņots vistuvākajā laikā, un domāju, ka šīs sastāva izmaiņas produkta kvalitāti nekādi neietekmēs,” stāsta mūzikla režisors Ivo Ēnsalu.

Komentāri (79)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu