Scissor Sisters dominē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kamēr gan Apvienotās Karalistes singlu topa, gan albumu topa pirmajā vietā otro nedēļu dominē kolorītais Ņujorkas ansamblis Scissor Sisters, uz pēdām tam min vairāki interesanti jaunumi.

Singlu topa pirmo vietu jau piekto nedēļu aizņem Scissor Sisters singls "I Don''t Feel Like Dancin''" (Polydor), savukārt grupas otrais studijas albums pirmajā vietā otro nedēļu pēc kārtas, apsteidzot skotus Fratellis ar pārsteidzoši veiksmīgo "Costello Music" (2) un Razorlight ar albumu "Razorlight", kas pakāpies no 11. uz 3. vietu

Otro vietu singlu topā izdevies saglabāt Lasvegasas piecniekam The Killers ar jaunāko singlu "When You Were Young" no otrā studijas albuma "Sam''s Town". Jauniņais puika Lil'' Chris ar "Checkin'' It Out" spējis ielauzties pirmajā trijniekā (19-3). Ievērojami lēcieni no topa lejasgala izdevušies arī Evanescence ar "Call Me When You''re Sober" (32-4), Lilijai Alenai "L.D.N." (27-6) un Pussycat Dolls ar "I Don''t Need A Man" (21-7). Augstākais jaunums pieder Disneja studijas pusaudžu lentes "High School Musical" galveno varoņu ("Cast Of High School Musical") dziedātajai melodijai "Breaking Free" - 8. vieta.

Razorlight albuma otrais singls "America" debitējis 15. vietā, savukārt "Jaunais Džeimss Blants" - Paulo Nutini ar "Jenny Don''t Be Hasty" noslēdz pirmo divdesmitnieku.

Ārpus top20 debitējuši vairāki potenciāli nākamās nedēļas galvenie hiti - Bob Sinclar & Cutee B ar "Rock This Party (Everybody Dance Now)", kurā tiek semplēts slavenais Snap grāvējs "The Power", deju skaņdarbi - Chris Lake Ft Laura V "Changes", Streets Ft Pete Doherty "Prangin'' Out", hiphops no Didija un Nikolas Šercingeres (Nicole Scherzinger), roks no Dirty Pretty Things, OK Go un Džeimsa Dīna Bredfīlda (James Dean Bradfield) u.c.

Albumu topa pagājušās nedēļas abi pirmā desmitnieka jaunumi gājuši katrs savu ceļu - Scissor Sisters ar "Ta-Dah" saglabājuši pirmo vietu, savukārt sers Eltons Džons ar "The Captain & The Kid" noslīdējis no 6. uz 24. vietu. Vienīgais nedēļas jaunums top20 pieder britu melnādainajai dziedātājai Džamelijai (Jamelia) ar "Walk With Me" (20).

30. vietā kā jaunums ierepojis Lupe Fiasco ar "Food & Liquor" un 37. vietā - Larrikin Love ar debijas plati "The Freedom Spark".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu