Britnija Spīrsa triumfē MTV balvas ceremonijā (32)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šķietami pabalējusī amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa svētdien 2008.gada MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā piedzīvoja triumfālu atgriešanos uz skatuves, saņemot visas trīs balvas, kurām viņa bija nominēta.

Spīrsas šā gada parādīšanās krasi atšķīrās no neveiksmīgās uzstāšanās pagājušā gada ceremonijā. Toreiz bulvāru preses lapas aizpildīja ar viņas privāto dzīvi un karjeru saistīti skandāli, un uzstāšanās izpelnījās asu kritiku kā izgāšanās ilgi gaidītās triumfālās atgriešanās vietā.

Taču šā gada ceremonijā smaidīgā Spīrsa, kuras karjera, šķiet, atkal sāk ieiet sliedēs, kļuva par vakara galveno zvaigzni, saņemot visas trīs balvas, kurām bija nominēta, lai gan uzstāties šoreiz neriskēja.

Viņa saņēma godalgas par dziesmu "Piece of Me" trijās kategorijās - labākais izpildītājas-sievietes videoklips, labākais popmūzikas videoklips, kā arī gada labākais videoklips.

Turklāt šī bija pirmā reize 26 gadus vecās Spīrsas karjerā, kad viņa patiešām tika pie MTV mūzikas video statuetes, jo līdz šim, neskatoties uz 16 nominācijām, viņa nebija uzvarējusi nevienā kategorijā.

"Pirmām kārtām es vēlos pateikties Dievam par to, ka viņš mani tā svētījis, pateikties savai brīnišķīgajai ģimenei, abiem maniem skaistajiem dēliem par to, ka viņi katru dienu mani iedvesmo, un maniem faniem. Šī balva ir veltīta jums. Es jums ļoti pateicos," pēc pirmās balvas saņemšanas sacīja Spīrsa.

Labākā izpildītāja-vīrieša videoklipa balvu par "With You" saņēma dziedātājs Kriss Brauns. Grupa "Linkin Park" ieguva godalgu par labāko rokmūzikas video dziesmai "Shadow Of The Day", un repera Lil Veina (Lil Wayne) skaņdarba "Lollipop" videoklips tika atzīts par labāko hiphopa video.

Balvu kā labākie jaunie mākslinieki saņēma vācu grupa "Tokio Hotel", savukārt atzinību par labāko dejošanu videoklipā saņēma grupa "Pussycat Dolls" par video dziesmai "When I Grow Up".

Pasākumu vadīja britu komiķis un TV personība Rasels Brends. Tajā uzstājās tādas zvaigznes kā Kristina Agilera, Riana, Kid Roks, Pinka, grupa "The Jonas Brothers", reperis T.I., Lūpē Fiasko, Lil Veins, kā arī rokgrupa "Paramore".

Visu noslēdza amerikāņu repera Kanjes Vesta uzstāšanās.

2008.gada MTV mūzikas video balvu ieguvēju saraksts:

Gada labākais videoklips - "Piece of Me" (Britnija Spīrsa);

Labākie jaunie mākslinieki - "Tokio Hotel";

Labākais rokmūzikas videoklips - "Shadow of the Day" ("Linkin Park");

Labākā dejošana videoklipā - "When I Grow Up" ("Pussycat Dolls");

Labākais hip-hopa videoklips - "Lollipop" ("Lil Wayne" feat. "Static Major");

Labākais popmūzikas videoklips - "Piece of Me" (Britnija Spīrsa);

Labākais izpildītāja-vīrieša videoklips - "With You" (Kriss Brauns);

Labākais izpildītājas-sievietes videoklips - "Piece of Me" (Britnija Spīrsa);

Labākā režija - "Honey" (Erika Badu);

Labākā horeogrāfija - "Run" ("Gnarls Barkley");

Labākais mākslinieciskais noformējums - "Run" ("Gnarls Barkley");

Labākā montāža - "I Will Possess Your Heart" ("Death Cab For Cutie");

Labākie specefekti - "Good Life" (Kanje Vests);

Labākā kinematogrāfija - "Conquest" ("The White Stripes").

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu