Taps «The Jungle Book» un «Maleficent» turpinājumi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kinostudija «Disney» paziņojusi, ka plāno uzņemt filmu «The Jungle Book» («Džungļu grāmata») un «Maleficent» («Melnā burve Malefisenta») turpinājumus. Filmas «Maleficent» turpinājumā tāpat kā pirmajā daļā galveno lomu spēlēs amerikāņu aktrise Andželīna Džolija, bet scenāriste būs Linda Vulvertone.

Piedzīvojumu filmas «The Jungle Book 2» režisors būs Džons Favro, kurš uzņēma šomēnes iznākušo pirmo kinolenti, paziņoja kinostudija.

Studija arī apstiprināja, ka iznāks kinolentes «Mary Poppins» («Mērija Popinsa») turpinājums ar britu aktrisi Emīliju Blantu galvenajā lomā, kā arī filma «Cruella» ar aktrisi Emmu Stounu.

Jaunas versijas tiks uzņemtas arī tādām «Disney» animācijas filmām kā «Peter Pan» («Pīters Pens») un «Dumbo» («Dambo»).

Kinostudija atklāja, ka tuvākie pasaku filmu iznākšanas datumi esot 2017.gada decembris, 2018.gada aprīlis un 2019.gada decembris, taču nenosauca to secību.

Pēdējos gados uzņemtas populāro «Disney» multfilmu modernās versijas.

Kinolente «The Jungle Book» divās nedēļās pēc iznākšanas no biļešu pārdošanas kinoteātros nopelnījusi 533 miljonus ASV dolāru (473 miljonus eiro).

Drīzumā klajā nāks filmas «Alice Through the Looking Glass» («Alise Aizspogulijā») un «Beauty and the Beast» («Skaistule un briesmonis»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu