Ozija Osborna dēls Džeks centies atdarināt tēvu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavisam nesen laikraksts "The Daily Mirror" sāka publicēt leģendārā Ozija Osborna dēla Džeka autobiogrāfijas uzmetumu.

Sākotnēji tas nepiesaistīja uzmanību, taču pirms dažām dienām šā darba teksts tomēr izraisīja publikas interesi. Fragmentā, kas piesaistījis uzmanību, tika stāstīts, kā Džeks Osborns sācis lietot narkotikas, jo to darījis viņa tēvs. "Es visu darīju, kā viņš. Piemēram, es pirku sev "Tic Tac" dražejas, kuras pēc tam riju vairākas vienā reizē, jo tas man šķita līdzīgi tam, ko darīja mans tēvs," atklājis rokmūziķa dēls, kas kopš 13 gadu vecuma ir atkarīgs no alkohola.

Džeka "aizraušanās ar narkotikām" sākās ar pretsāpju līdzekļiem. "Sākumā es daudz smēķēju un dzēru. Taču, kad es reiz pieliku nazi pie Kellijas kakla, vecāki saprata, ka man laiks ārstēties. Man deva kaut kādas tabletes, uz kurām es pamatīgi "uzķēros". Pēc tam es sāku griezt savas rokas ar sadauzītu stiklu, lai man tikai dotu pretsāpju līdzekļus. Reiz es tā "uztankojos", ka mirklī, kad pamodos, man nebija citu domu, kā tikai piezvanīt ārstam. Kopš tā laika es ārstējos," laikraksta "The Daily Mirror" lasītājiem pavēstījis Džeks Osborns.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu