Britnija Spīrsa atklās MTV Video Music Awards ceremoniju (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gatavojoties 25. MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijai, kas notiks 7. septembrī, MTV piedāvā masu medijiem iepazīties ar šā gada ceremonijas vadītāju un dažiem viesiem.

Šajā gadā skatītājus un māksliniekus izklaidēs britu aktieris un komiķis Rasels Brends, kurš presei labprāt demonstrēja savas komiķa dotības. Šīs ir pirmais gads, kad pirms pasākuma MTV masu medijiem sniedz ieskatu gaidāmās ceremonijas norisē. MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijas laikā dziedātāja Kristina Agilera izpildīs īpašu dziesmas „Genie in a Bottle” versiju, turklāt šī būs dziedātājas pirmā uzstāšanās televīzijā pēc janvārī notikušajām dzemdībām. Brends atklāja, ka pasākumu ar eksplozīvu uzstāšanos noslēgs amerikāņu reperis Kanje Vests, bet reperis T.I. kopā ar dziedātāju Riannu skatītāju vērtējumam piedāvās savu jauno duetu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu